Csehországban a DAF LF típust választották az Év Könnyű-tehergépkocsijának

DAF LF 150 - Forrás: DAF

A DAF CF nyerte el az Év Építőipari Tehergépkocsija címet

Csehországban a DAF Trucks LF típusát választották az Év TOP Könnyű-tehergépkocsijának. Üzemeltetők és járművezetők együttesen kiáltották ki a DAF LF típust a kedvenc elosztó tehergépkocsijuknak, köszönhetően „a kiváló dizájnjának, jó kilátásának és rendkívül kis üzemeltetési költségeinek”. Emellett a DAF CF Construction nyerte el az Év TOP Építőipari Tehergépkocsija díjat a „robusztusságával, nagy hasznos teherbírásával és kis üzemeltetési költségeivel”.

DAF CF 480 Construction – Forrás: DAF

A TOP CZECH TRANSPORT 2019 díjakat a TRANSPORT a LOGISTIKA CZ magazin és három cseh fuvarozói szövetség, a ČESMAD Bohemia, a Svaz Spedice a Logistiky ČR és a Česká Logistická Asociace közösen osztja ki. Michal Štengl, a TRANSPORT a LOGISTIKA magazin főszerkesztője és a zsűri elnöke így nyilatkozott: „A DAF meggyőzte az ügyfeleket, hogy a piac legjobb nyerges vontatóit gyártja. Az LF típussal és a CF Construction modellel pedig bebizonyította, hogy más szegmensekben is vezető helyet foglal el.”

„Az LF kínálja a legjobb csomagot a kategóriában”

„A DAF LF kínálja a legjobb teljes körű csomagot a városi elosztásra és kommunális alkalmazásokra tervezett középkategóriás tehergépkocsik körében” – tette hozzá Michal Štengl. „Kiváló a kilátás a fülkéjéből, a piacon a legkisebb fordulási kört nyújtja, mindehhez pedig strapabíró kialakítás társul masszív acél lökhárítókkal. A rendkívül hatékony hajtásláncok széles választéka és a nagy hasznos teherbírás jóformán bármilyen alkalmazásra ideálissá teszi az LF típust.”

„A CF Construction készen áll szembenézni minden kihívással”

„A cseh iparnak egyértelmű és egyhangú véleménye van arról, hogy ki a győztes az építőipari járművek szegmensében” – mondta Michal Štengl. „A CF Construction. Ez egy strapabíró modell, amely készen áll szembenézni a kemény körülmények közötti üzemeltetés bármilyen kihívásával, miközben rendkívül könnyű, így nagy hasznos teherbírást kínál. Az új technológiák és az erős hajtásláncok a tengelyek különösen nagy kitérési szögével, azaz kiváló talajkövetésével együtt kitűnő terepjáró képességeket biztosítanak” – foglalta össze Michal Štengl.

„Értékes elismerés a piactól”

„Egyedülállónak számít, hogy egyszerre két Év TOP Tehergépkocsija díjat is elnyertünk” – jegyezte meg Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja. „Erre rendkívül büszkék vagyunk. Ezek a kitüntetések értékes elismerések a cseh szakembereknek egy széles körű csoportjától, és megerősítik, hogy a könnyű, ám masszív építőipari teherautóink ugyanolyan magas színvonalat képviselnek, mint a díjnyertes nyerges vontatóink: nagyon hatékonyak, különösen megbízhatók és igen kényelmesek.”

Forrás és fotók: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 89 alkalommal tekintették meg.)