Forrás: Goodyear - WS Hungary Kft.

A TruckForce Európa egyik legnagyobb független, abroncsokat szervizelő hálózata, egyben a Goodyear Total Mobility programjának fontos részeként elérhető szolgáltatás. A személyre szabott, teljes körű flotta ajánlatban kiváló abroncsokat, megoldásokat és szolgáltatásokat kaphatnak a partnerek.

Forrás: Goodyear – WS Hungary Kft.

A TruckForce egész Európára kiterjedő hálózata a haszongépjármű-abroncsok teljes életciklusát lefedő szolgáltatásokat nyújtja, magába foglalva a megelőző karbantartást, a cserét, az újravágást, az újrafutózást és az országúti segélyszolgálatot is. A 32 országban összesen több mint 2000 szervizből álló hálózat emellett vállalja, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján segítséget nyújt az országutakon bajba jutott tehergépkocsik vezetőinek, mindezt úgy, hogy két órán belül folytathassák útjukat.

A Goodyear elkötelezett a vásárlói elégedettség és a vezetői élmény folyamatos fejlesztésében, ezért a közelmúltban külső ellenőrök bevonásával sikeresen auditáltatta TruckForce hálózatát. Ennek során az auditorok, több mint 70 szempont szerint ellenőrizték a szolgáltatást. A hálózat működését az összes lehetséges szempontból megvizsgálták a termékek rendelkezésre állásától a szolgáltatások hatékonyságán és minőségén át a munkabiztonsági képzések, illetve a munkahelyi biztonság területéig. Az audit elsődleges célja az volt, hogy részletes képet adjon minden olyan tényezőről, amely hozzájárulhat a flottakezelő vállalatok munkájának támogatásához.

Az auditot immár másodszor végezték el kimagasló eredményeket elérve: a szervízhálózat ugyanis a szigorú Goodyear követelmények, több mint 80%-át teljesíti. Az audit eredményei alapján a Goodyear még erősebben épít majd a hálózati szolgáltatásból elérhető előnyökre és fokozza azokat:

  • a Goodyear saját rendszerében képzett, a legmodernebb technológiákat alkalmazó szakembergárda
  • ServiceLine24h nonstop országúti segélyszolgálat vészhelyzetekre
  • a Goodyear internetalapú FleetOnlineSolutions flottakezelő rendszer
  • részletes műszaki és ügyviteli jelentések biztosítása

A személyre szabott, komplex szolgáltatási csomagok révén a TruckForce a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtja a flottatulajdonosoknak, a járművek rendelkezésre állási idejének növelésén és professzionális abroncskezelési és karbantartási megoldásokon keresztül garantálva azok gazdaságos működését.

Forrás és kiemelt kép: Goodyear – WS Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 200 alkalommal tekintették meg.)