Aktuális Busz hírek Gazdaság Hírek Kiemelt hírek Külföld Személyszállítás

A FlixBus nemzetközi hálózatához csatlakozik az első számú török buszszolgáltató, a Kamil Koç

A FlixBus nemzetközi mobilitási szolgáltató és az Actera Group magántőke-befektetési vállalat megegyezett arról, hogy a Kamil Koç, Törökország legnagyobb múltra visszatekintő távolsági buszszolgáltatója csatlakozik a FlixBus hálózathoz. A Kamil Koç 61 várost szolgál ki Törökország-szerte, a cég 2018-ban 20 millió utast szállított. A vállalat kínálata fokozatosan válik majd a FlixBus kiterjedt hálózatának részévé, ami jelenleg 350.000 napi kapcsolatot biztosít 2000 célállomás között 28 európai országban, illetve az USA-ban. A megegyezés az illetékes hatóságok jóváhagyása után, várhatóan a következő hetekben lép életbe.

Forrás: FlixBus

Technológia és startup szellemiség találkozik évszázados tapasztalattal

„Különösen nagy örömmel tölt el minket, hogy hálózatunkban üdvözölhetjük a Kamil Koç-ot, ezzel új korszakot nyitva a török mobilitási piacon. Víziónk, hogy zöld és okos mobilitási lehetőséget biztosítsunk mindenkinek, így izgatottan terjesztjük ki innovatív szellemben, magas biztonsági és minőségi sztenderdek mellett kialakított szolgáltatásunkat a török buszpiacon utazók részére is, miközben a Kamil Koç helyi tapasztalatát is ajánlatunkba építjük. Miután értékeltük az üzletet, azon fogunk dolgozni, hogy tovább szélesítsük a már meglévő hálózatot és egyre inkább adatvezérelt eszközeink és algoritmusaink révén optimalizáljuk a menetrendeket a keresletnek megfelelően, ezzel is javítva a felhasználói élményt. Technológiai platformunknak és egyéb termékinnovációinknak köszönhetően a török utasok is élvezhetik majd a megfizethető mobilitás, a magas biztonsági előírások és kiváló szolgáltatás előnyeit egy komplettebb és kényelmesebb utazási mód formájában.” – mondta el a megállapodás kapcsán Jochen Engert, a FlixBus alapítója és ügyvezető igazgatója.

Startupból nemzetközi játékos

A német buszpiac deregularizációját követő 2013-as alapítása után a FlixBus gyorsan Európa legnagyobb távolsági buszszolgáltatójává nőtt, mára több mint 100 millió embert juttatott célba. Tech-startup, e-kereskedelmi cég és közlekedési vállalat egyedülálló kombinációjaként a FlixBus immár 30 országot lefedő hálózatot alakított ki, a közeljövőben pedig újabb régiókban és országokban is megjelenhet a cég. Kevesebb mint hat év alatt a FlixBus piacvezetővé vált számos európai országban, így például Németországban, Olaszországban, Franciaországban, a Benelux államokban és Lengyelországban, több mint 10.000 munkahelyet teremtve az iparágban. Csak 2018-ban 45 millió utast szállított a vállalat Európában és az USA-ban.

Forrás: FlixBus

 

(Ezt a cikket 104 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock