Ajánlatok Aktuális Hírek Járműpiac Kiemelt hírek Személyautók

Autó import gyorsan, egyszerűen, akár finanszírozási ajánlattal

Nyugat- és Észak-Európában bevett szokás, hogy egy új autót rövid ideig használnak, aztán lecserélik egy másikra. A legjobb ár-értékű autók általában ezek: magas minőség, alig használt, de mégis az új ár töredéke. Mivel az autóimport nem egyszerű feladat annak aki nem ilyesmivel foglalkozik, mindig érdemes segítséget igénybe venni. Ebben nyújt megoldást a WOOWW Cars, akár finanszírozási ajánlattal is.

Illusztrációs – Forrás: Pixabay

Miben segít a WOOW Cars?

KIMAGASLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ CÉGES AUTÓ BESZERZÉSHEZ KÍNÁL PÉNZÜGYI ÉS BEHOZATALI SEGÍTSÉGET.

A WOOWW Cars csapata már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az autó kereskedelem területén. Ezekben az időkben jött a felismerés, hogy ha a webshopok piacra lépésével a lokális boltok hátrébb szorultak, akkor az autótelepek költséges üzemeltetését, miért ne szüntessük meg, így csökkentve a költségeket a vásárlók javára. Valószínűleg mindenkinek van lehetősége a vágyott (autó) modellt megnézni forgalomban, ami lehetővé teszi, hogy az autó import gyorsan és költséghatékonyan valósuljon meg, ugyanis csak konkrét igényre rendelünk, és egyből a vevőhöz szállítjuk a járműveket.

Ismerjük a használtautó behozatal bonyodalmait és csapdáit, így nem ijedünk meg tőle. Ez által tudjuk biztosítani, hogy az igények legszélesebb palettájára találjunk megfelelő autót, a hazai vagy európai piacon elérhető legjobb áron. Ügyfeleink ennek csak előnyeit élvezik, hiszen mielőtt átadjuk, intézzük az autó behozatalt, regisztrációs adót, vagyonszerzési illetéket, eredetiség vizsgálatot, segítünk a kötelező biztosításban is – tehát a teljes autó honosítást intézzük! Olyan partnerekkel dolgozunk, akik régóta megbízhatóan teljesítenek. Átvétel előtt figyelmesen ellenőrizzük az autó állapotát és eredetiségét.

Jelenleg a kedvezőbb pénzügyi feltételek miatt elsősorban olyan ajánlattal foglalkozunk, amelyiknél cég lesz a vásárló.

Tehát, amiket intézünk:

  • Tartós bérlet (operatív lízing) (H) rendszámmal
  • Tartós bérlet (operatív lízing) (D) rendszámmal
  • Nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
  • Új és használt autó beszerzés
  • Import és hazai autó beszerzés
  • Teljeskörű flotta szolgáltatás

Ha még nem választotta ki importálni kívánt autóját, nézze meg a WOOWW Cars kiemelt ajánlatait!

Kedvcsinálónak íme egy WOOWW Cars teszt:

hungarokamion.hu – WOOWW Cars

Illusztrációs kiemelt kép: Pixabay

 

(Ezt a cikket 56 alkalommal tekintették meg.)