Kamionhúzó Országos Bajnokságot szervez az Eurotrade és a Magyar Erősemberek Szövetsége

Illusztráció: Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu

Ha rajthoz állsz és célba érsz…

Az Eurotrade Kft. aktivitásainak egyik mérföldköve ígérkezik a 2019-es évben. A 29 éves vállalat és a HSMA – Magyar Erősemberek Szövetsége továbbfejleszti az előző évi sikeres együttműködést.

Illusztráció: Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

2018 december 1-én az Eurotrade Kft. M1 Truck Centrumban megrendezésre került Páros Kamionhúzó Országos Bajnokság Eurotrade Kupa 2018. A rendezvényről készült rövid film többezres nézettséggel futott közösségi oldalainkon. A versenyről készült felvételt a Sport1 TV felvételről sugározta és többször ismételte. Brand építő munkánknak új elemei a sportrendezvények, de a rengeteg pozitív visszajelzés meggyőzött minket arról, hogy az építőipari nehézgépek és munkagépek valamint a HSMA sportolóinak kiemelkedő teljesítménye jól kommunikálható együtt. Éppen ezért a korábbi, egy helyszínes versenyt 2019-ben 4 helyszínes (3 selejtező + 1 döntő) szabályos bajnoksággá fejlesztettük.

Az ország különböző pontjain kerülnek megrendezésre a területi selejtezők ahol a versenyzőknek egyéniben egy 3 tengelyes Iveco Trakkert vagy (a versenyigazgatóság döntése alapján) 2 egymással összekötött Iveco Stralis nyergesvontatót kell elhúzniuk. A selejtezőket minden esetben a kamionokhoz vagy az erősemberekhez köthető népszerű rendezvények részeként várhatóan nagy számú nézőközönség előtt kerülnek megrendezésre. A sikeres húzások egyben belépők is az őszi országos döntőre, amit ismételten az Eurotrade Kft. központi telephelyén az M1 Truck Centrumban rendezünk.

Selejtező helyszínek:

2019.06.08. Győrszemere Kamionos fesztivál 2019

2019.07.20. Szeged XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó

2019.08.02. Siófok Scitec Muscle Beach 2019

Az országos döntő helyszíne:

2019.10.05. Kisigmánd Eurotrade Kft. M1 Truck Centrum

Az Eurotrade Kft. és a HSMA nevében várunk minden érdeklődőt a selejtezőkre ahol a bajnok autókkal és a győztesekkel akár közös fotók is készülhetnek.

Forrás: Eurotrade Kft., M1 Truck Centrum

 

(Ezt a cikket 153 alkalommal tekintették meg.)