Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Külföld Márkahírek

Ismét az „Év Flottateherautója” a DAF LF

Immár a második egymást követő évben nyerte el a DAF Trucks terítőfuvarozásra készült, piacvezető DAF LF sorozata a brit „Év Teherautója” („Truck of the Year”) kitüntetést a 2018-as Haszonjármű-flottadíjak (Commercial Fleet Awards) közül. Az idén ez már a DAF ötödik csúcsszintű elismerése az európai piacokon.

A sokoldalú DAF LF az Egyesült Királyságban ismét elnyerte az „Év Flottateherautója” („Fleet Truck of the Year”) kitüntetést – Fotó: DAF

A DAF LF elsősorban sokoldalúságával, megbízhatóságával és a flottaüzemeltetők számára is vonzó adottságaival, valamint a DAF színvonalas aftersales-támogatásával győzedelmeskedett a komoly vetélytársak alkotta mezőnyben. A zsűri szerint „Az LF a flottaüzemeltetők kedvenc modelljeként őrizte meg címét. Városi környezetben mutatott sokoldalúsága meghatározó tényező, míg tágas fülkéje és kifinomult vezethetősége a gépkocsivezetők kedvencévé avatja. A DAF hatékony támogatása, a megbízhatóság és az alacsony üzemeltetési költségek összességében verhetetlen együttest alkotnak.”

A DAF Truck nehézkategóriájú XF-sorozata – a CF család mellett – korábban már elnyerte a 2018-as „Nemzetközi Év Teherautója” („International Truck of the Year 2018”) kitüntetést, majd Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Észak-Írországban a helyi „Év Teherautója” („Truck of the Year”) díjakat is.

„Természetesen nagy örömmel tölt el minket az újabb győzelem, különösen ilyen színvonalas mezőnyben” – emelte ki Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja. „LF sorozatunk a kategória intenzív piaci versenyében bizonyított ismét csúcsszínvonalú teherautóként.”

Forrás és fotó: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 35 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro