Balesetek Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Baleset az M0-ás autóúton

Torlódás alakult ki az M0-ás autóúton Budapest IV. kerületének térségében a Megyeri híd felé vezető oldalon, mert péntek délután összeütközött egy járműszerelvény és öt személygépkocsi – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Összeroncsolódott személyautó 2018. október 19-én az M0-ás autóúton, a Megyeri híd felé vezető oldalon, Budapest IV. kerületének térségében, ahol egy kamion és öt autó ütközött össze. A balesetben több ember megsérült. MTI/Mihádák Zoltán

A közleményben azt írták, a forgalom a belső sávon rendőri irányítás mellett haladt, az érintett útszakaszon körülbelül öt kilométeres torlódás alakult ki. A jelenlegi adatok szerint a balesetben több ember megsérült – tették hozzá.

Forrás: MTI

Illusztrációs kiemelt kép: Összeroncsolódott személyautó 2018. október 19-én az M0-ás autóúton, a Megyeri híd felé vezető oldalon, Budapest IV. kerületének térségében, ahol egy kamion és öt autó ütközött össze. A balesetben több ember megsérült. MTI/Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 316 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!