Aktuális Hírek Kiemelt hírek Külföld MAN Márkahírek

Jelentős üzletet kötött az MAN Truck & Bus Ukrajna

Bővíti járműflottáját a Trans-Service-1 LTD, Ukrajna vezető tartályos szállítmányozó vállalata. Az MAN teherautói gazdaságosságukkal és megbízhatóságukkal bizonyultak meggyőzőnek. Az ötven MAN TGX 18.460 Euro 6 az MAN Truck & Bus Ukrajna eddigi egyik legjelentősebb megrendelése.

Ötven új MAN TGX 18.460 nyergesvontatót rendelt a Trans-Service-1 napraforgóolaj szállítására

Ha egy ügyfél ismételten az adott termék mellett dönt, minden bizonnyal meggyőzte annak minősége – ezért fogadta különösen is örömmel Marc Martinez, az MAN Truck & Bus Ukrajna akkori ügyvezető igazgatója a Trans-Service-1 megrendelését: „2017-ben a Trans-Service-1 ötven MAN TGX 18.440 nyergesvontatóval frissítette járműparkját, amelyek gazdaságossága és megbízhatósága 18 havi üzem során oly mértékben meggyőzte cégvezetésüket, hogy további ötven MAN TGX 18.460 vásárlása mellett döntöttek, ezúttal már az új Euro 6 hajtásrendszerrel.” Az új megrendelés így az MAN Truck & Bus eddigi egyik legnagyszabásúbb flottaüzlete Ukrajnában.

A 460 lóerős nyergesvontatók az aerodinamikai légterelők csomagját és az EfficientRoll szabadonfutó-üzemmódot is tartalmazó EfficientLine 3 felszereltségükkel különösen gazdaságosan közlekedhetnek. A biztonságról a követési távolság automatikus tartására is alkalmas sebességszabályozó rendszer (ACC) és az EBA2 vészfék-asszisztens gondoskodik. A komfort-vezetőülés és a 2018-tól kínált, megújult beltér színvonalas munka- és pihenőkörnyezetet biztosít. Az MAN nagyméretű, hét col képátlójú, színes képernyővel működő Media Truck Advanced fedélzeti multimédiás rendszere a navigációs rendszer hatékony útvonalvezetésével, illetve könnyen és egyszerűen kezelhető rádiórendszerrel és telefon-kihangosító berendezéssel, valamint a mindennapok számos további hasznos multimédiás alkalmazásával segíti a szállítási határidők és az útvonalterv pontos betartását. Mivel a Trans-Service-1 napraforgóolaj szállítására használja járműveit, a vontatók a veszélyesáru-szállítás vonatkozó előírás szerinti felszereltségével is rendelkeznek.

A Trans-Service-1 LTD ma Ukrajna egyik vezető logisztikai vállalata, amelyet 15 éve eredetileg az Oliyar étolajgyártó sajátáru-fuvarozó cégeként a napraforgóolaj-gyártás nyersanyagainak, illetve késztermékének szállítására alapítottak. A szállítási tevékenység iránti egyre növekvő külső kereslet kielégítésére a Trans-Service-1 LTD önálló alvállalattá fejlődött, amely tartály-, billencs- és ponyvázott platófelépítményes járműszerelvényekkel jelenleg 600 tagú járműflottát üzemeltet.

Forrás és fotók: MAN Truck & Bus

 

(Ezt a cikket 75 alkalommal tekintették meg.)