Aktuális Hírek Kiemelt hírek Külföld MAN Márkahírek

Nagy-Britanniában a Motor Transport Awards díjkiosztón A 2018-as Év Flottás Teherautójának választották az MAN TGX típust

Kiemelkedő iparági teljesítményeket ismernek el a Motor Transport Awards díjkiosztón, valamint értékelik és díjazzák az innovációt, a kiemelkedő szolgáltatásokat és a hatékonyságot.

Nagy-Britanniában az MAN TGX típus A 2018-as Év Flottás Teherautója – Forrás: MAN Truck & Bus

Immár 32 éve a kiválóság mércekéjeként szolgálnak a Motor Transport Awards díjak a brit flottaüzemeltetők számára. Ez a kitüntetés a szakma Oscar-díjának számít, a díjazottakról egy független szakmai zsűri dönt. Az idei díjátadón a szakma több mint ezer képviselője vett részt.

A Motor Transport főszerkesztője, Steve Hobson, ezt nyilatkozta a díjról: „Rendkívül tapasztalt iparági szakértőkből áll a zsűri, akik az MAN TGX típust a kiemelkedő hatékonyság, a kis üzemeltetési költségek, a szakértő kereskedői hálózat által biztosított kiváló alkatrészellátás és szervizháttér, valamint a vezetési kényelem miatt választották. Ezek mind olyan jellemzők, amelyek valós különbséget eredményeznek a teherautók tulajdonosai és vezetői számára.”

A londoni díjkiosztón Thomas Hemmerich, az MAN Truck & Bus UK Ltd. ügyvezető igazgatója a következőket mondta: „Rendkívüli örömmel tölt el, hogy ezt a díjat átvehetem, és ebben látom egyértelmű bizonyítékát annak, hogy az MAN TGX, a kereskedői hálózatunk és az általunk kínált szolgáltatáscsomagok pontosan olyanok, mint amiket a piac elvár. Az MAN TGX szerte Nagy-Britanniában számtalan flottában jól bevált. Minket, az MAN márkát büszkeséggel tölt el, hogy ügyfeleinknek olyan típuspalettát kínálunk, amelynek járművei üzemanyag-takarékosak, fejlett műszaki tartalommal bírnak, biztonságosak és robusztusak, valamint szolgáltatáscsomagok egész sorával támogatjuk ezeket, így ügyfeleinknek valós előnyöket kínálnak.”

Thomas Hemmerich, az MAN Truck & Bus UK Ltd. ügyvezető igazgatója (balról a második) vette át díjat. – Forrás: MAN Truck & Bus

Az élelmiszerszállítás – e terület a teljes szállítási lánc során ellenőrzött körülményeket és hőmérsékletet követel – egyik vezető brit specialistája, a Fowler Welch vállalat Spalding városából szintén képviseltette magát az ünnepségen. Nick Hay, a cég ügyvezető igazgatója ezt fűzte hozzá: „Rendkívüli érdeklődéssel hallgattam a zsűri érvelését. A mi 450 járműből álló flottánkban 125 darab MAN TGX teherautó üzemel, rendkívül elégedettek vagyunk a teljesítményükkel, különösen az üzemanyag-fogyasztásukkal. Lenyűgöz minket az ügyfélközpontú kiszolgálás, amelyben az MAN UK és a helyi kereskedő részesít minket. Mindketten jól értik a mi üzletmenetünket, és átérzik az elhivatottságunkat, amellyel a fő beszállítóinkkal együttműködünk.”

Forrás és kiemelt kép: MAN Truck & Bus

 

(Ezt a cikket 78 alkalommal tekintették meg.)