Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Kigyulladt kamion miatt zárták le az M5-ös Szeged felé vezető oldalát csütörtökön

Kigyulladt kamion miatt zárták le az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Kecskemét közelében csütörtök kora este – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A tűzben senki nem sérült meg.

Kigyulladt kamion oltásán dolgoznak tűzoltók az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 94-es kilométernél, Kecskemét közelében 2018. augusztus 16-án. A tűzben senki nem sérült meg, az oltási munkálatok idejére az érintett szakaszt lezárták. MTI Fotó: Donka Ferenc

A tájékoztatás szerint az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 94-es kilométernél gyulladt ki egy kamion pótkocsija. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt az út melletti erdős részre is – írta honlapján a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelem.

A rendőrség az oltási munkálatok idejére lezárta a sztrádát: a Szeged felé tartókat az 54-es számú főúton keresztül az 5-ös számú főútra terelték, az utazók Kiskunfélegyházánál tudtak visszatérni az autópályára.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 132 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!