Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Halálos kamionbaleset történt az M5-ösön Táborfalvánál hétfőn

Három kamion összeütközött az M5-ös autópályán, Táborfalvánál hétfőn, a Budapest felé vezető oldalon. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek, az útszakaszt lezárták.

Egymásba rohant, összetört kamionok az M5-ös autópályán, a Pest megyei Táborfalvánál, a Budapest felé vezető oldalon, ahol három kamion összeütközött 2018. augusztus 6-án. A balesetben egy emb

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) közleménye szerint a baleset az M5-ös autópálya 56-os kilométerénél történt, egyelőre ismeretlen okból. Az első információk szerint a Táborfalva külterületén történt balesetben többen megsérültek és a katasztrófavédelem közöltése alapján az egyik jármű utasa meghalt.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: a balesetnek további két súlyos és egy könnyű sérültje van. A kamionok veszélyes anyagot nem szállítottak.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Összetört kamion az M5-ös autópályán, a Pest megyei Táborfalvánál, a Budapest felé vezető oldalon, ahol három kamion összeütközött 2018. augusztus 6-án. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 429 alkalommal tekintették meg.)