Gazdaság Hírek Logisztika Szállítmányozás

Start-upok felé nyit a GEFCO

A GEFCO, a komplex ipari ellátási lánccal kapcsolatos szolgáltatások globális szereplője, az autóipari logisztika vezető európai vállalata első alkalommal vett részt a Foundercon start-up rendezvényen, amelyet a GEFCO partner vállalata, a globális akcelerátor Techstars szervezett. Az eseményre június 4. és 6. között került sor Berlinben.

A Foundercon a Techstars által rendszeresen megrendezett, kétnapos esemény, amelynek célja, hogy összehozza a befektetőket és a start-up vállalatokat. A rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosított a GEFCO számára, hogy megismerkedjen 600 start-up vállalattal, amelyek a cég jövendőbeli partnerei is lehetnek. A GEFCO 14 start-up vállalatot választott, amelyekkel tovább folytatják az egyeztetéseket egy esetleges partnerség terén az alábbi négy kulcsfontosságú témában:

  • Az ellátási lánc hatékonysága a blockchain-en keresztül
  • Új mobilitási megoldások
  • A mesterséges intelligencia alkalmazása az adminisztratív feladatok hatékonysága érdekében
  • Formabontó termékek és szolgáltatások logisztikai és mobilitási célokra

A Techstars-szal való partnerség ezen területen megjelenő bővülése lehetővé teszi a GEFCO számára, hogy a Techstars szakértelmére és tapasztalatára építkezzen a vállalkozói szellem és az innováció területén. Az együttműködések során a GEFCO elsősorban az új ötletek kiaknázására és a projektek kivitelezésének felgyorsítására törekszik, annak érdekében, hogy elősegítse a logisztikai és a közlekedési ágazat fejlődését.


A GEFCO CSOPORT
Mi a GEFCO-nál hiszünk abban, hogy a közös fejlődés kulcsa a partnereinkkel való tartós együttműködés. 69 éves tapasztalatunkra építve intelligens és rugalmas ellátási láncok kidolgozásával és bevezetésével foglalkozunk több mint 10 iparág számára. A GEFCO Csoport ma vezető helyet tölt be Európában az autóipari logisztika területén, és globálisan a 10 legnagyobb szereplő közé tartozik a multimodális ellátási lánccal kapcsolatos megoldásokban. A 47 országban jelen lévő, a világon 13 000 főt foglalkoztató Csoport hálózata jelenleg több mint 300 célállomást tartalmaz. A GEFCO Csoport 2017-ben 4,4 milliárd eurós forgalmat ért el.

Forrás: GEFCO Magyarország Kft. – WSHungary Kft.

 

(Ezt a cikket 57 alkalommal tekintették meg.)