A DAF bejelentette a „2018 International Dealers of the Year” díj nyertesét

A „2018 PACCAR Financial International Dealer of the Year” díj nyertese az egyesült királyságbeli Leicester városában működő Ford & Slater Ltd. A díjat átvette Nigel és Tim Strevens a Ford & Slater Ltd. ügyvezető igazgatói. Mellettük a DAF elnöke Preston Feight, Gerrit-Jan Bas a Paccar Financial Europe ügyvezető igazgatója és Richard Zink a DAF marketing- és értékesítési igazgatója.

A Sevillában, Spanyolországban megrendezésre kerülő International Dealer Meeting rendezvényen a DAF az ESA Trucks Polska Sp. z o.o. vállalatnak ítélte oda a „2018 DAF International Dealer of the Year” díjat, amelyet a tehergépkocsik, alkatrészek és pénzügyi szolgáltatások terén nyújtott kimagasló teljesítménnyel, a megvalósított növekedéssel és a kiemelkedő ügyfél-elégedettséggel indokolt. A „PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year” díjat az Olsztyn (Lengyelország) városában működő DBK sp. z o.o., míg a „PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year” díjat a Ford & Slater Ltd nyerte Leicesterből (Egyesült Királyság).

A „2018 DAF International Dealer of the Year” nyertese az ESA Trucks Polska Sp. z o.o. A díjat átvette Klaas Elema, részvényes/igazgató és Jaroslaw Szymkowiak, részvényes és ügyvezető igazgató.

„2018 DAF International Dealer of the Year”

„A 2018 DAF International Dealer of the Year Award díj elnyeréséhez páratlan erőfeszítésekre van szükség: a jelöltnek mindig kiváló szolgáltatást kell nyújtania, és minden területen kiemelkedő eredményeket kell elérnie – a nagy és közepes igénybevételre tervezett tehergépkocsikat, kereskedelmi szolgáltatásokat, valamint a PACCAR Parts és a PACCAR Financial szolgáltatásokat is ideértve” – fogalmazott Preston Feight, a DAF Trucks elnöke a győztes, vagyis az ESA Trucks Polska Sp. z o.o. kihirdetésekor.

Feight így folytatta: „A győzelemhez az szükséges, hogy a győztes erőn felül dolgozzon a vállalat növekedése és az ügyfélélmény javítása érdekében. Ehhez új telephelyeket, új szervizállásokat kell megnyitni, képzett szerelőket kell alkalmazni, és folyamatosan növelni kell a szerviz munkaóráit, kapacitását az „Elsőre a megfelelőt” elv alapján. Az ESA Trucks Poland vállalatot kiemelkedő ügyfél-elégedettség jellemzi, amely annak köszönhető, hogy a csapat szenvedélyesen és elkötelezetten dolgozik azért, hogy minden területen kiemelkedő eredményeket érjen el. Az ESA Trucks Polska Sp. z o.o. neve egyet jelent a kiváló DAF márkakereskedői teljesítménnyel. Gratulálok az egész csapatnak!”

A „2018 DAF International Dealer of the Year Award” díjat a DAF Trucks elnöke, Preston Feight adta át Klaas Elemának, az ESA Trucks Polska Sp. z o.o. részvényesének/elnökének és Jaroslaw Jaroslaw Szymkowiaknak, az ESA Trucks Polska Sp. z o.o. részvényesének/ügyvezető igazgatójának.

A „2018 PACCAR Parts International Dealer of the Year” díj nyertese a DBK Group. A díjat átvette Mr. Stefan Govers, a Lengo és a DBK csoport részvényese.

„2018 PACCAR Parts International Dealer of the Year”

„A lengyelországi Olsztyn városában működő DBK sp. z o.o. példamutató módon mindent megtett annak érdekében, hogy ügyfeleinek a legjobb szervizszolgáltatást nyújtsa kiemelkedő alkatrészellátással együtt.” – magyarázta Dick Leek, a PACCAR Parts Europe igazgatója. „Az iparágvezető alkatrész-elérhetőségnek, valamint az e-kereskedelmi megoldásoknak köszönhetően a DBK olyan támogatást nyújt a fuvarozással foglalkozó vállalatok számára, amelynek köszönhetően minimális állásidőkkel és maximális hatékonysággal tudnak működni. Ezenfelül a DBK
sp. z o.o. rendkívül aktívan részt vesz a PACCAR Parts Fleet Program népszerűsítésében is, amely kiemelkedő előnyöket nyújt a nemzetközi flották számára. Ilyen például az Európában vásárolt alkatrészek központi számlázási szolgáltatása. A más gyártmányú tehergépkocsik tulajdonosai számára a DBK sp. z o.o. három TRP üzletet üzemeltet, ahol az univerzális tehergépkocsi- és utánfutó-alkatrészeknek, valamint a műhelyekben használható fogyóeszközöknek köszönhetően egyéni megoldásokat kínál vásárlóinak.”

A „2018 PACCAR Parts International Dealer of the Year” díjat Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója adta át Stefan Govers, a Lengo és DBK csoport részvényese számára.

A „2018 PACCAR Financial International Dealer of the Year” díj nyertese az egyesült királyságbeli Leicester városában működő Ford & Slater Ltd. A díjat átvette Nigel és Tim Strevens a Ford & Slater Ltd. ügyvezető igazgatói. Mellettük a DAF elnöke Preston Feight, Gerrit-Jan Bas a Paccar Financial Europe ügyvezető igazgatója és Richard Zink a DAF marketing- és értékesítési igazgatója.

„2018 PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year”

„A ‘2018 PACCAR Financial International Dealer of the Year’ díját teljesen megérdemelten a Leicester, Egyesült Királyság székhelyű DAF-márkakereskedő, a Ford & Slater Ltd kapta” – közölte Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója. „A csapat az értékesített új tehergépkocsik több mint 60%-át a PACCAR Financial szolgáltatásán keresztül adta el – ez az európai átlag több mint kétszeresét jelenti. A Ford & Slater Ltd. a teljes körű szállítási megoldásoknak köszönhetően kiváló partneri viszonyt ápol az ügyfelekkel, hiszen mindig az adott feladathoz leginkább megfelelő tehergépkocsit kínálja nekik. Ezt a tevékenységét ráadásul vonzó pénzügyi megoldásokkal is megtámogatja. A Ford & Slater az ügyfelek igazi partnere.”

A „2018 PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year” díjat Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója adta át Nigel és Tim Strevensnek, a Ford & Slater Ltd. ügyvezető igazgatóinak.

A „2018 International Awards” mellett tíz Gold Award díjat is kiosztottak a kiemelkedő márkakereskedői teljesítmény elismerése érdekében. A 2018 Gold Award díjak nyertesei: LVS LKW-Vertriebs-Service GmbH, Rostock (Németország), Lefevre Lorraine SAS, Augny (Franciaország), Imperial Commercials Ltd.– Hull (Egyesült Királyság), Tschann Nutzfahrzeuge GmbH – Salzburg (Ausztria), De Burgh Eindhoven B.V., Eindhoven (Hollandia) és Turbotrucks Kortrijk N.V. (Belgium).

Forrás és fotók: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 109 alkalommal tekintették meg.)