Hírek KamionStop Kiemelt hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Külföld Külföld Országok közlekedése Tudnivalók

Kamionstop csütörtökön Ausztriában

Nemzeti ünnep miatt, csütörtökön (2017 október 26-án) az alábbiak szerint tilos közlekedni Ausztriában.

2017 október 26. (csütörtök) – Ausztria nemzeti ünnepe, az 1955-ös Alkotmány kihirdetésének napja.

  • 0 óra és 22 óra között tilos közlekedni Ausztriában a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművekkel, illetve minden szerelvénnyel, ahol a vontató vagy utánfutó (pótkocsi) össztömege meghaladja a 3,5 tonnát.
    További részletek >>

Aktuális vezetési korlátozások a következő napokban az Európai országokban:

Ausztriában 3,5t össztömeg felett tilos közlekedni minden éjszaka 22 órától – 05 óráig, amely alól az L jelzéssel ellátott csendes járművek mentesülnek. Az L jelzéssel ellátott járművek az éjszakai vezetési tilalom alatt maximum 60 km/h sebességgel közlekedhetnek, kivéve ahol ezt táblával másképpen jelezték. Az egyes tartományokban előfordulhatnak más előírások és korlátozások is!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek és kötelezettség nélküliek! A fentiektől az egyes helyi rendelkezéseik is eltérhetnek! Az esetleges elírásokból eredő károkért felelősséget nem vállalunk! További információkat az info@hungarokamion.hu e-mail címre várunk!

hungarokamion.hu

 

(Ezt a cikket 1015 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro