Hírek MAN Márkahírek

15. születésnapját ünnepelte az MAN pécsi kirendeltsége

Az MAN Kft. szeptember közepén Pécs belvárosában faültetéssel, míg a pécsi MAN telephelyén színes programokban gazdag családi nappal ünnepelte pécsi kirendeltségének 15. születésnapját.

Az MAN 15 db konténeres fát ültetett el Pécs belvárosának parkjában A képen balról jobbra: Varga Norbert az MAN Kft. Szervízhálózat igazgatója, Husztra – Szampiás György a pécsi MAN kirendeltség vezetője és Csizi Péter országgyűlési képviselő.

15 éve már, hogy 2002-ben 13 dolgozóval nyitotta meg kapuit az MAN Kft. pécsi kirendeltsége. Az MAN számára üzleti szempontból kiemelt jelentőségű volt Délnyugat-Magyarország fővárosa és környéke, ezért döntött úgy, hogy a dunaharaszti, a győri, majd a tiszaújvárosi kirendeltségei felépítése után Pécsett is MAN képviseletet és szervizpontot nyit meg. A pécsi MAN-nél a tehergépjármű értékesítés mellett, kiváló színvonalú teherautó, autóbusz és Schmitz pótkocsi szervizszolgáltatásokkal is várják az ügyfeleket. Legyen szó a gépjárművek műszaki vizsgáztatásról, váltójavításról, karambolos járművek javításáról és biztosítási ügyintézéséről, Toll-collect beszereléséről, a pécsi szerviz hamarosan már hosszított nyitva tartással és szombatonként is várja ügyfeleit. A forgalom folyamatos növekedése és ezzel együtt a dolgozói létszám bővülése az ügyfelek kimagasló elégedettségének is köszönhető, akik bíznak a márkában és az itt nyújtott szolgáltatások minőségében.

A neves alkalomból péntek délután 15 darab konténeres fát ültetett el az MAN Kft. egy Pécs központjában lévő parkban. Ezzel is hozzájárulva a tisztább és élhetőbb környezethez, valamint a jövőre nézve kellemes, árnyékos sétányt és pihenőhelyet biztosítva a városban lakóknak.

Nem maradhatott el a születésnapi torta sem, amelyet Martin Strier az MAN Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Husztra – Szampiás György pécsi kirendeltség vezető vágtak fel.

A szombati napon mintegy 400 ügyféllel, dolgozóval és családtagjaikkal ünnepelte az MAN pécsi kirendeltségének születésnapját. A rendezvény vendégei megismerkedhettek az MAN TGX EfficintLine 3 járműtípusával, a Kaposváron is üzemelő 40 db MAN Lion’s City CNG busz egyikével. A bátrabbak akár gokartozhattak is a kiépített pályán, vagy falmászáson, rekeszépítésen, fülkebillentő és kamionhúzó versenyen mérettethették meg magukat. Egész nap élmény teli programok, játékok várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A napot az Irigy Hónaljmirigy fergeteges előadása zárta.

Forrás: MAN

Kiemelt kép: Az MAN családi napján az egyik legnagyobb kamionhúzó verseny aratta. – Forrás: MAN

 

(Ezt a cikket 154 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro