26 új DAF XF 510 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a General Transport Company Kft.

Március végén nem kevesebb mint 26 új DAF XF 510 Super Space Cab nyerges vontatót állított munkába a General Transport Company Kft. (GTC). Ezzel gépjárműveinek nagy részét lecserélte, valamint több mint duplájára növelte eddig is színtiszta DAF-flottájának méretét a biatorbágyi cég. Ez a beszerzés tehát mindennél jobban mutatja a GTC elégedettségét a holland márka termékeivel és szolgáltatásaival.

A 26 új DAF XF vontatót Préger Zoltán, a General Transport Company Kft. (GTC) ügyvezető igazgatója (jobb oldalon) vette át Naszvetter Pétertől, a Hungarotruck Kft. járműértékesítési vezetőjétől (bal oldalon).

Három fő tevékenységet ölel fel a 2011-ben alapított General Transport Company Kft. profilja. A cég hűtött árukat szállít Nyugat-Európa területén saját fuvareszközökkel, alvállalkozók bevonásával szállítmányozik, valamint fagyasztott áruk logisztikai raktározását végzi 3850 paletta kapacitással. Flottáját immár harminc hűtős nyerges szerelvény alkotja. A vontatók közül négy jármű egy-, illetve kétéves XF 460 Space Cab modell, míg a 26 új XF 510 lóerős, Super Space Cab fülkével.

„Kezdetben több márkát is kipróbáltunk, de a gazdaságosság, a megbízhatóság és a szervizháttér tekintetében a DAF vált be legjobban. Így évek óta csak a holland márkától szerzünk be vontatókat. Eddig 460 lóerős, Space Cab fülkéjű modellekkel dolgoztunk, ám most a gépkocsivezetőink kényelme érdekében a Super Space Cab fülkét, míg a hűtős fuvarozásban jellemző nagy összgördülőtömeg alapján a DAF ajánlására az 510 lóerős motort választottuk. Egyelőre üzemeltetési tapasztalatokról korai beszélni, ám sofőrjeinknek természetesen nagyon tetszik a tágasabb fülke és a nagyobb teljesítményű erőforrás” – kezdte Préger Zoltán, a General Transport Company Kft. ügyvezető igazgatója.

A General Transport Company Kft. (GTC) vezetése a mostani beszerzés alkalmával a gépkocsivezetők kényelme érdekében Super Space Cab fülkével, a nagy összgördülőtömeg miatt pedig a DAF ajánlására 510 lóerős motorral rendelte meg az XF vontatókat.

„Évek óta MultiSupport Full Care teljes körű javítási és karbantartási szerződést is kötünk a vontatóinkra, amely három évre, illetve évente 150 ezer kilométer futásteljesítményre érvényes. A mai kiélezett piaci versenyben a megrendelők pontos, megbízható kiszolgálása rendkívül fontos szempont, ehhez pedig tökéletes műszaki állapotú, üzembiztos járművekre van szükség. Ezt biztosítja a MultiSupport Full Care. A DAF vontatóinkat a Hungarotruck Kft. műhelyében szervizeltetjük, amelynek kiszolgálásával, rugalmasságával és nyitva tartásával is nagyon elégedettek vagyunk. Jövőre szeretnénk a négy régebbi vontatónkat is újakra cserélni, illetve lehetőség szerint tovább bővíteni a flottát” – tette hozzá Préger Zoltán.

Forrás: DAF DAF Hungary Kft.

(Ezt a cikket 1508 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások