Hírek Kiállítások Kommunikáció és Informatika Külföld Rendezvények

A magyar útdíjrendszer is bemutatkozik a CeBIT-en

A magyar cégeken, startupokon túl állami digitális megoldásokat – online fizetési rendszerek, útdíjhálózat – is bemutatnak az idei digitális szakkiállításon, a hannoveri CeBIT-en – mondta Oláh Zsanett, az Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNK) Zrt. vezérigazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Illusztráció – Egy kamionsofőrök viszonylati jegyet vásárol az e-útdíj megfizetésére.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kiemelte, hogy a magyar pavilonban – amely az eddigi legnagyobb, 400 négyzetméter lesz – otthoni környezetben mutatják be a mindennapokban segítséget jelentő digitális technológiákat.

Oláh Zsanett hangsúlyozta: egy-egy ilyen kiállítás az országpromóción, exportpromóción túl az üzleti tárgyalások elindításához is lehetőséget biztosít. A kiállító magyar cégeket ezért külön is felkészítették a részvételre, konkrét üzleti tárgyalásokat is szerveztek a kiállítás idejére.

Megjegyezte azt is, hogy azokat a cégeket választották ki, amelyek technológiája versenyképes és vonzó. Magyarországról 25 cég, kkv-k startupok vesznek részt a kiállításon, de ott lesznek állami cégek képviselő is – tette hozzá.

Forrás: MTI

Illusztrációs kiemelt kép: MTI Fotó – Varga György

 

(Ezt a cikket 72 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro