Szabadnapos rendőrök segítettek a lángoló kerekű kamionon

Forrás: Police.hu

Üzemanyagot szállító kamion kereke kapott lángra Martfű külterületén. Szabadnapos rendőrök segítettek megfékezni a tüzet.

Forrás: Police.hu

Martfű külterületén 2017. február 24-én délután egy gázolajat szállító kamion kereke kapott lángra. A gépkocsi vezetője észlelte az esetet és egy porral oltó készülékkel megkezdte az oltást. Ezt vették észre a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának szolgálaton kívüli munkatársai, Nagy Viktor rendőr főtörzsőrmester és Kasadó Ali rendőr törzsőrmester.

A szabadnapos rendőrök azonnal a gépkocsivezető segítségére siettek. Értesítették a hatóságokat, biztosították a helyszínt a kollégák megérkezéséig. Egyikőjük irányította a forgalmat, míg társa a féktárcsa résznél izzó kereket felügyelte. A főtörzsőrmester észrevette, hogy a kerék újra lángra kapott. Felkapta a porolót és eloltotta a tüzet. A katasztrófavédelem helyszínre érkező munkatársai a szükséges további intézkedéseket megtették.

Egy hete adtunk hírt hasonló esetről, ahol szintén Nagy Viktor rendőr főtörzsőrmester segített a tűz megfékezésében.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu

 

(Ezt a cikket 91 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!