Hírek Logisztika Szállítmányozás

UPS: Egy sor beruházást követően Magyarországról is gyorsabb lesz a UPS szolgáltatása

A UPS bejelentette, hogy a közúti hálózatában és infrastruktúrájában eszközölt beruházásoknak köszönhetően csökkenti a tranzitidőt 26 európai ország 350 városa között.

Forrás: UPS

A magyar ügyfelek ettől kezdve gyorsabban szállíttathatnak közúton a balti-tengeri államokba, Csehországba, Finnországba, Németországba, Olaszországba, Hollandiába, Lengyelországba, Spanyolországba és Svédországba. Egy csomag eljuttatása Budapestről például Stockholmba az eddigi négy nap helyett három nap alatt végrehajtható, a UPS Express szolgáltatás pedig légi úton garantál gyorsabb szállítást Magyarország és Lengyelország észak-nyugati városai között.

“Az üzletek vezetőinek, hogy vevőik a kellő időben és helyen valamint a megfelelő áron kaphatják meg termékeiket” – mondta el Jim Kearney, a UPS magyarországi országigazgatója. “Hogy ebben segítsük ezeket a cégeket egyes területekre való kiszállítási időket akár 24 órával is csökkentettük.”

Ez a projekt része a UPS 2014 és 2019 között európai hálózatában tervezett 2 milliárd dolláros beruházásának. A UPS ennek a hálózati bővítési illetve áttervezési programnak több mint harmadát már befejezte, és új létesítményeket hozott létre Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban.

A UPS 2016 júniusában Magyarországon is bejelentette új vecsési központja építését, mely korábbi létesítményénél 300 százalékkal nagyobb lesz, és egyetlen épületben egyesíti a cég kiscsomag, illetve ellátási lánc szolgáltatási üzletágát, valamint a UPS Magyarország központját.

“A cégek, melyek export tevékenységet folytatnak sokkal sikeresebbek a nyugodt időszakokban, és ellenállóbbak a válság idején is” – nyilatkozta Nando Cesarone, a UPS Europe elnöke. “A UPS hálózatának javítása a magyar cégek számára is könnyebbé teszi, hogy az európai piacokon kereskedjenek.”

Noguchi

Illusztrációs kiemelt kép: UPS

 

(Ezt a cikket 144 alkalommal tekintették meg.)