Ford Hírek Kiemelt hírek Kishaszonjárművek Külföld Márkahírek Terepjárók

A Ford bemutatja az új F-150 pickupot; a Bronco visszatér; a vadonatúj Ranger Észak-Amerikában is kapható

Újabb lendületet kapott Ford azon törekvése, hogy autógyártó és mobilitási vállalattá váljon: a márka bemutatta az új F-150 pickupot, bejelentette a Ranger pickup visszatérését az észak-amerikai piacra, a Bronco visszatérését a globális piacra.

Forrás: Ford

A Ranger és a Bronco visszatérése

2019-ben a Ford újra helyet biztosít a Ranger közepes méretű pickup számára az északamerikai modellpalettáján, a Bronco közepes méretű SUV pedig 2020-ban jelenik meg márka globális kínálatában. A Bronco és a Ranger egyaránt a michigani Wayne városban működő Michigan Autógyárban készül majd.

Forrás: Ford

“Vásárlóink akarata tisztán érthető: olyan új generációs autókra vágynak, amelyek hihetetlenül sokoldalúak, és élvezetes vezetési élményt kínálnak,” mondta el Joe Hinrichs, a Ford amerikai piacokért felelős elnöke. “A Ranger azok számára lesz remek ajánlat, akik kedvező árú, funkcionális, strapabíró és fordulékony pickupot keresnek. A Bronco pedig egy megalkuvást nem ismerő, közepes méretű 4×4-es lesz, ami az izgalmakat kereső vásárlóknak készül – azoknak, akik örömmel hagyják maguk mögött a nagyvárosi forgalmat.”

Forrás: Ford

 

(Ezt a cikket 68 alkalommal tekintették meg.)