Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

A Dunába hajtott egy autó a Hajógyári-szigetnél

A Dunába hajtott egy terepjáró Budapesten a Hajógyári-sziget északi részén szombat délelőtt, a benne ülő két ember kimászott a járműből – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A sofőr ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség.

Rendőrök mentőautóhoz kísérnek egy férfit, aki terepjárójával a Dunába hajtott Budapesten a Hajógyári-sziget északi részén 2017. január 7-én. Az autót a tűzoltók kihúzták a partra, a benne ülő két ember kimászott a járműből, a velük lévő hat kutya is megmenekült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kisdi Máté, a katasztrófavédelem szóvivője elmondta: az autót – amely szinte teljesen elmerült a vízben, csak a teteje látszott ki – a tűzoltók kihúzták a partra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, a terepjáró a parton haladt, amikor a víz besodorta a folyóba. Az autóban egy férfi és egy nő mellett hat kutya is volt, amelyek szintén kimenekültek a járműből. A férfit a mentők kórházba vitték, a nőt pedig a helyszínen ellátták – tették hozzá.

Közölték azt is, hogy mivel az autót korábban kivonták a forgalomból, a III. kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a sofőr ellen.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Egy terepjáró Budapesten a Hajógyári-sziget északi részén, miután a Dunába hajtott, majd a tűzoltók kihúzták a partra 2017. január 7-én. Az autóban ülő két ember kimászott a járműből, a velük lévő hat kutya is megmenekült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 58 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!