Gazdaság Hírek Logisztika Szállítmányozás

A Ghibli Kft. adta át az idei Üzleti Etikai Díj elismerést

17. alkalommal hirdették meg az Üzleti Etikai Díjat, mely az évek során egyre nagyobb elismerésnek számít a magyarországi vállalatok körében. A díj fontos és kiemelkedő szerepet tölt be az üzleti életben, az etikusan működő cégek elismerésében vállal kimagasló szerepet. Az idei megmérettetésen az eddigi 64 díjazott cég után újabb 10 magyarországi bejegyzésű vállalat vehette át az elismerést.

Forrás: Ghibli Kft.

A díjat évente egyszer az alapítókból, valamint a korábbi években díjat kapott vállalatok vezetőiből álló zsűri ítéli oda, melynek idén tagja volt Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezetője is. A logisztikai szolgáltató vállalat tavaly részesült Üzleti Etikai Díj elismerésben.

Idén a gazdasági szervezetek, kamarák és egyéni jelölések eredményeképpen 46 cég adott be értékelhető pályázatot: 25 kisvállalat, 7 középvállalat, 6 nagyvállalat és 8 multinacionális vállalat.

Gálavacsora keretein belül hirdették ki a nyertes vállalatokat, 2016-ban a zsűri 10 vállalatot talált érdemesnek az Üzleti Etikai Díjra. Szabó Zoltán a 10 nyertes vállalat közül két idei díjazottnak adhatta át a díjat. Kisvállalati kategóriában a Vitaking Kft.-nek és multinacionális vállalat kategóriában a Mapei Kft.-nek.

Gratulálunk az idei elismerésekhez!

Forrás: Ghibli Kft.

 

(Ezt a cikket 77 alkalommal tekintették meg.)