Balesetek Hírek Kiemelt hírek

Szalagkorlátok közé szorult egy teherautó az M1-es autópályán – a sofőr meghalt

Az M1-es autópályán Bicske közelében a két belső szalagkorlát közé szorult egy teherautó, amelynek sofőrje a helyszínen meghalt – tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat szerdán az MTI-t.

Két belső szalagkorlát közé szorult összetört kamion az M1-es autópályán, Bicske közelében 2016. december 14-én. A mentők már élettelenül találták meg a 60 év körüli vezetőt, a halál okát szakértői vizsgálat tisztázhatja. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A sajtószolgálat közleménye szerint a mentők már élettelenül találták meg a 60 év körüli vezetőt, a halál okát szakértői vizsgálat tisztázhatja.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Gányai Balázs az MTI-nek elmondta, jelentős torlódás nem alakult ki, mert a baleset helyszínén kapaszkodósávok is vannak, ezeken a belső sávokon a lezárás mellett is haladhatott a forgalom.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Két belső szalagkorlát közé szorult összetört kamion az M1-es autópályán, Bicske közelében 2016. december 14-én. A mentők már élettelenül találták meg a 60 év körüli vezetőt, a halál okát szakértői vizsgálat tisztázhatja. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 1251 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!