Felszerelés Hírek Kiemelt hírek Útdíj

Tájékoztató a GSMPRO útdíj bevallási készüléket használók részére

Mint ismeretes, a NÚSZ Zrt. november 17-i határidővel felmondta szerződését a GSM Protect Kft.-vel, mint útdíj bevallási közreműködő szolgáltatóval, így a 911 sorszámmal kezdődő OBU készülékek november 18.-al nem használhatók!

Nemrég oldalunkon is megírtuk, hogy az útdíjbevallási szolgáltatásban a folytonosság megmarad, mivel a GSM Protect Kft. tevékenységét, a NÚSZ Zrt.-vel a már korábban szerződött GSMPRO Kft. veszi át, így a GSMPRO fedélzeti eszközt használó fuvarozóknak nem kell új készüléket vásárolni, valamint új szolgáltatót választani, csupán a HU-GO rendszerbe belépve a meglévő OBU-t kell ismét beállítani úgy, hogy a szolgáltató a GSM PRO Kft. legyen.

Mivel a GSM PRO Kft. új szolgáltatóként szerepel a HU-GO rendszerben, így a készülékek egyedi azonosítója (ID száma) megváltozott, így a régi készülékek, amelyeknek 911-el kezdődött az egyedi azonosítójuk már nem használhatók! A GSMPRO Kft. e-mailben értesítette ügyfeleit az ID szám változásról, illetve szintén e-mailben küldte ki a készülékekhez tartozó új ID számokat és PIN kódokat. Az új ID azonosítók első három karaktere 938 kezdetű.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a változásokról kiküldött elektronikus levelek nem minden esetben jutottak el a végfelhasználókhoz, ezért sok GSMPRO OBU készülék még mindig nem lett átregisztrálva a HU-GO weboldalon. A GSM PRO Kft. tájékoztatása szerint a régi ID számmal rendelkező OBU készülékek a piros LED fénnyel jelzik, hogy a készülék nem áll használatra készen, így a járművel elindulni nem szabad!

Azok a felhasználók akik még nem rendelkeznek GSMPRO fedélzeti egységükhöz új ID azonosítóval és PIN kóddal, forduljanak a GSMPRO Kft. ügyfélszolgálatához (Tel:+36-1-766-4505, ugyfel@gsmpro.hu), vagy fáradjanak be bármelyik Convoy Truck Shop kamion-felszerelési szaküzletbe, ahol megkaphatják régi készülékük új azonosítóját.

A GSMPRO OBU készülékek új azonosítójával kapcsolatban oldalunk e-mail címén (info@hungarokamion.hu) is kérhető segítség és tájékoztatás!

hungarokamion.hu – Convoy Truck Shop

convoytruck-720x90

 

(Ezt a cikket 528 alkalommal tekintették meg.)