A rendőrök négy napon belül elfogták a gázoló kamionost

Forrás: Police.hu

A székesfehérvári rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki tehergépjárművel ütött el egy gyalogost Enying térségében, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Ahogy arról korábban a police.hu beszámolt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök 2016. november 2-án reggel a 64-es számú főút 28-as kilométerszelvényében, Enying térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy tehergépjármű gázolt el egy gyalogost, majd a sofőr segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A gyalogos férfi a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszí­nen életét vesztette.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították és négy napon belül, 2016. november 5-én este el is fogták a szerb állampolgárságú elkövetőt, akit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás és kiemelt kép: Police.hu

 

(Ezt a cikket 142 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!