DAF Hírek Kiemelt hírek Külföld Márkahírek

A DAF CF rangos díjat nyert Írországban

A DAF Trucks nyerte el a rangos Irish Truck of the Year, vagyis az Ír Év Tehergépkocsija díjat a Fleet Transport Awards 2017-es díjkiosztóján Dublinban. A legkorszerűbb színvonalat képviselő PACCAR PX-7 motorral felszerelt, sokoldalú CF elosztó tehergépkocsit nevezték ki az Ír Év Tehergépkocsijának az „elosztó – nehézkategóriájú fülke-alvázas járművek” kategóriájában. A díjat a tizedik évfordulóját ünneplő Fleet Transport Awards gálavacsoráján adták át.

A díjnyertes DAF CF 6×2 elosztó tehergépkocsit a 6,7 literes PACCAR PX-7 motorral látták el, amely kimagasló megbízhatóságot, tartósságot és üzemanyag-hatékonyságot nyújt. Indoklásában a zsűri dicsérettel illette a motor kis tömegének előnyét, amely az iparágban élenjáró hasznos teherbírást eredményez. A zsűri kiemelte továbbá, hogy a nappali fülke rendkívül jól felszerelt a sok feladattal járó elosztó szektorban dolgozó gépkocsivezetők számára, akiknek a nagyon finoman üzemelő AS Tronic automatizált sebességváltó is nagy segítséget jelent. A kormányzott harmadik tengely hozzájárul a kiváló manőverezhetőséghez, amely a városi és a regionális elosztásban az egyik legfontosabb szempont.

A Fleet Transport az Ír Köztársaság vezető teherautós és fuvarozási magazinja. Jarlath Sweeney, a magazin szerkesztője és a zsűri elnöke hozzáfűzte: „Gratulálunk a DAF Trucks vállalatnak ahhoz, hogy folyamatosan fejleszti a CF típust, ezúttal a kisebb összlökettérfogatú motor bevezetésével és a felszereltség olyan elemekkel való bővítésével, mint például az adaptív sebességtartó automatika, illetve a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, hogy csak néhányat említsek a fejlett járműipari technológiák közül. A DAF CF FAN a PACCAR PX-7 motorral egy kiváló fülke-alváz, amely a kis saját tömeget kitűnő manőverezhetőséggel ötvözi – ez a kombináció pedig számos ügyfél szemében vonzó a nagy kihívást jelentő elosztó szegmensben.”

Forrás: DAF

Kiemelt kép: A képen balról jobbra: Nicky Gill (A DAF Trucks írországi értékesítési igazgatója), Jarlath Sweeney (a Fleet Transport magazin szerkesztője), Robert Steele (Corcra Communication – támogató), James Turner (DAF Trucks) és Marty Whelan (a rendezvény házigazdája).

 

(Ezt a cikket 56 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro