Korlátlan beszélgetés, tévé és kedvező európai roaming jár a Telenor Blue díjcsomagokhoz

A változó fogyasztói igényekre kínál kényelmes, komplex megoldást új lakossági havidíjas tarifacsaládjával a Telenor. A Telenor Blue S, M, L és XXL jelzésű csomagokat az eltérő típusú ügyféligényeknek megfelelően, az eddigi tarifahasználati statisztikák és a várható trendek alapján állította össze a Telenor, igazodva a folyamatosan változó mobilhasználati szokásokhoz. A klasszikus tarifaelemek – a hanghívás, az SMS és a mobiladat – mellett az új csomagok külön díj nélkül biztosítanak szórakoztató szolgáltatásokat, azaz mobiltévézést, és zenei streamingre használható adatjegyet. A Telenor Blue a határokat átlépve az EU országokban is hazai hívás-, SMS- és adatforgalmi díjakat biztosít.

telenor-blue-hero

A korlátlan MyTV adatforgalom a tarifa alapvető része

„Ügyfeleink visszajelzései és mobilhasználati szokásai alapján egyértelmű trend a digitális szolgáltatások előretörése, ezért megújult díjcsomagjaink mindegyike tartalmaz online tévénézést és zenehallgatást is. A tarifaportfólió átalakításakor nem csak az volt fontos szempont, hogy rugalmasan reagáljunk a folyamatosan változó felhasználói igényekre, hanem az is, hogy kényelmes és komplex, az ügyfeleink számára átlátható, és a piacon lévő más lehetőségekkel könnyen összehasonlítható ajánlatokat biztosítsunk” – mondta el Banovic Aleksandra, a Telenor digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Telenor Blue mindegyik díjcsomagja korlátlan MyTV adatforgalmat tartalmaz, valamint magában foglalja a MyTV hétcsatornás közszolgálati csomagját is, tehát a Telenor Blue-ra előfizetők nem csak számítógépen és okostévén, hanem mobiltelefonjukon vagy táblagépükön, akár a buszon ülve is bármikor belenézhetnek egy futballmeccsbe anélkül, hogy a költségek vagy adatkeretük miatt kellene aggódniuk.

Emellett mindegyik Telenor Blue tarifa része egy akár tizenöt órányi online zenehallgatást biztosító MyMusic Start 500 megabájtos adatcsomag is, amit a Deezer, az Apple Music és a Tidal streaming zeneszolgáltatások, valamint több magyar rádióadó online hallgatására lehet használni a tarifacsomagban foglalt általános adatkereten felül.

Korlátlan híváslehetőség mindegyik Telenor Blue díjcsomagban

A Telenor Blue díjcsomagok mindegyike kínál korlátlan híváslehetőséget: a Telenor Blue S és M csomagok esetében ez a Telenor hálózatán belül, normál díjas irányokba lehetséges, míg a Telenor Blue L és XXL tarifát választók bármely magyar alapdíjas mobil és vezetékes számot korlátlanul hívhatják. A Telenor Blue S és M csomag a korlátlan hálózaton belüli beszélgetés mellett havonta 100, illetve 200 percnyi díjmentes belföldi, hálózaton kívüli beszélgetés díját is tartalmazza. Korlátlan SMS-ezésre a Telenor Blue XXL tarifa ad lehetőséget.

A tarifacsomagokba foglalt adatmennyiség a Telenor Blue S díjcsomag esetében jellemzően e-mailezésre és chatelésre elegendő, havi 300 megabájtot jelent, míg a Telenor Blue M és L csomagoknál 2 gigabájtot, ami rendszeres hírolvasásra, navigációra, fotók megosztására is elegendő lehet. A legnagyobb, Telenor Blue XXL díjcsomaggal járó 10 gigabájt adatforgalom az előbbieken felül az intenzív mobilinternetezők igényeit is kielégítheti. Az ügyfelek igény szerint mindegyik új tarifához vásárolhatnak kiegészítő adatcsomagot.

Az EU-n belül is úgy lehet mobilozni, mint belföldön

A Telenor Blue egyik újdonsága, hogy az ügyfelek az Európai Unió tagországaiban is hazai áron tudnak telefonálni, SMS-t küldeni és mobilinternetezni a hazai tarifájukban foglalt keret erejéig. Azaz EU-n belül nem kell fizetniük a hívások fogadásáért, míg hívásindítás esetében hálózaton kívüli árakon telefonálhatnak. Külföldön így akár a korlátlan hívásindítás lehetőségét is kihasználhatják azzal a tarifájukkal, amely a hálózaton kívüli korlátlanságot itthon is biztosítja. Az új csomagokkal a mobilinternet használata az EU országaiban ugyancsak az otthon megrendelt adatforgalom terhére történik.

Telenor Blue S Telenor Blue M Telenor Blue L Telenor Blue XXL
Beszédhívás/SMS hálózaton belül ingyenes
+ 100 perc belföldi beszélgetés
hálózaton belül ingyenes
+ 200 perc belföldi beszélgetés
hálózaton belül és belföldön alapdíjas irányba ingyenes hálózaton belül és belföldön alapdíjas irányba ingyenes
+ korlátlan belföldi SMS
Mobilinternet 300 MB 2 GB 2 GB 10 GB
Szórakoztató szolgáltatások MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom
Tematikus adatcsomag MyMusic Start

500 MB

MyMusic Start

500 MB

MyMusic Start

500 MB

MyMusic Start

500 MB

Roaming EU-n belül a belföldi árakon EU-n belül a belföldi árakon EU-n belül a belföldi árakon EU-n belül a belföldi árakon
Bruttó havidíj (készülék nélkül) 4490 Ft 6490 Ft 9990 Ft 14990 Ft

 További részletek: https://www.telenor.hu/blue


A Telenor Magyarországról

A Telenor Csoport részeként az 1994-ben Pannon GSM néven alapított Telenor Magyarország több mint 1100 munkavállalót foglalkoztat, 30 %-os piaci részesedésével a hazai piac egyik vezető mobil távközlési vállalata. 3,5 millió egyéni és vállalati előfizetőt lát el hatékony, megfizethető és könnyen használható hang- és adatátviteli megoldásokkal, mobil tartalmakkal és értéknövelt szolgáltatásokkal. Országosan elérhető Hipernet hálózatának folyamatos fejlesztésével, innovatív megoldásaival a hazai piac hosszú távú befektetője. A Telenor évek óta elkötelezett az átlátható működés és az etikus vállalati magatartás iránt: a magyarországi mobilszolgáltatók közül elsőként csatlakozott a Transparency International hazai Vállalati Támogatói Fórumához. A Hipersuli Oktatási Programról] és a Telenor Magyarország egyéb vállalati felelősségvállalás programjairól és tevékenységéről bővebben olvashat a https://www.telenor.hu/fenntarthatosag oldalon, valamint a vállalat 2014-es fenntarthatósági jelentésében.

A Telenor Csoportról

A Telenor Csoport nemzetközi szinten nyújtja távközlési, adat- és médiakommunikációs szolgáltatásait. Skandinávia, Kelet-Közép-Európa és Ázsia 13 piacán rendelkezik mobil érdekeltséggel, és 33 százalékos részesedése van a 14 piacon működő VimpelCom Ltd-ben. A norvégiai központú Telenor a világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója – 186 millió mobil előfizetővel 2014 negyedik negyedévében, 107 milliárd norvég korona éves árbevétellel (2014), és mintegy 33 ezer alkalmazottal. Bővebben a Telenor Csoportról: www.telenor.com

Forrás: Telenor

 

(Ezt a cikket 250 alkalommal tekintették meg.)