Alkatrészgyártók hírei Hírek Szerviz

A Goodyear FleetOnlineSolutions rendszert használó járművek száma 350 ezerhez közelít

A Goodyear FleetOnlineSolutions internet alapú abroncsmenedzsment rendszeren keresztül szervizelt haszongépjárművek száma hamarosan eléri a 350 000-es határt. Ez 75%-os növekedést jelent csupán három év leforgása alatt, melynek révén a Goodyear egy új mérföldkőhöz közelít. E figyelemre méltó növekedés a bizonyítéka annak, hogy milyen értéket képvisel a FleetOnlineSolutions rendszer az európai flottaüzemeltetők számára. A Goodyear prémium termékeivel és a páneurópai TruckForce szolgáltatási hálózattal kiegészülve a FleetOnlineSolutions rendszer a kevesebb papírmunkának és a minimalizált adminisztrációs terheknek köszönhetően csökkenti a járművek teljes üzemben tartási költségét.

Goodyear FleetFirst Wins 2014

A FleetOnlineSolutions népszerűsége fokozódik az európai flottaüzemeltetők körében, akik közül egyre többen fedezik fel ennek az átfogó programnak a fontosságát és értékét. Ez második pillérként jelenik meg struktúránkban: a prémium tehergépkocsi-abroncsok az üzemanyag-hatékonyságuknak és a magas futásteljesítményüknek köszönhetően költségcsökkentést eredményeznek, miközben a FleetOnlineSolutions rendszer a páneurópai TruckForce szervizhálózattal együtt gyors, költséghatékony és minőségi szolgáltatást biztosít” – mondta Waldek Jarosz, a Goodyear európai, közel-keleti és afrikai régiójának flottamegoldásokért és tehergépkocsi-abroncsokért felelős igazgatója. „A többek között a FleetOnlineSolutions rendszert is magába foglaló FleetFirst szolgáltatásaink és megoldásaink egy komplett csomagot biztosítanak a haszongépjármű üzemeltetőknek, nem csupán a költségeiket csökkentve, de lelki nyugalmat is biztosítva számukra, és az adminisztrációs terheiket is enyhítve, melyeken keresztül csökkennek az átfogó üzemeltetési költségeik, és jövedelmezőbbé válik a vállalkozásuk.”

A flottaüzemeltetők számára a FleetOnlineSolutions által nyújtott előnyök között sorolható fel az adminisztratív terhek és a papírmunka csökkenése, a központosított számlakibocsátás, valamint az egykapus ügyintézés a tehergépkocsi-abroncsokkal és a számlákkal kapcsolatos ügyek lebonyolítása során. Az árazási feltételek és az abroncscseréhez kapcsolódó fizetési garancia szintén részét képezheti az előnyökből álló csomagnak.

A FleetOnlineSolutions rendszer hatékonysága abban is megnyilvánul, hogy a Goodyear európai TruckForce hálózata milyen gyorsan és eredményesen képes elvégezni az országúti segélyszolgálati munkát. 2015-ben átlagosan 121 percre sem volt szükség ahhoz, hogy az abroncsjavítást követően az érintett jármű ismét forgalomba állhasson[1] – ez a segélyhívás, illetve a szervizelési munka befejezése között eltelt átlagos időt jelentette. E szolgáltatás gyors biztosításához olyan fejlesztések is hozzájárulnak, mint az e-Job és a FleetOnlineSolutions Mobile, amelyek alkalmazásával a szerviztechnikus egy kézi eszközt használva adatokat tud fogadni, valamint az adatok és a szükséges helyzetjelentések továbbítását is el tudja végezni.

Goodyear_FUELMAX_Static_Scenes_small

A Goodyear filozófiája részeként prémium termékekkel, célzott szolgáltatásokkal és innovatív megoldásokkal támogatja flottaüzemeltető ügyfeleit, hogy jövedelmezőbbé tehessék vállalkozásukat. A Goodyear tehergépkocsi-abroncsai – különösképpen a FUELMAX és a KMAX termékcsalád – az alacsony gördülő ellenállásuknak és a jelentős futásteljesítményüknek köszönhetően mérsékelt szinten tartják az üzemeltetési költségeket. A FleetOnlineSolutions az ügyfél és a szolgáltató számára egyaránt hozzáférést biztosít a flottához kapcsolódó információkhoz. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél valós időben követheti nyomon a járművei abroncsain végzett munkákat, és biztos lehet benne, hogy – jelentősen kevesebb adminisztratív munka mellett – minden feladatot az elvárt követelmények és költségek mellett végeznek el. A 28 európai országban, stratégiai helyszíneken működő 2 000 TruckForce szolgáltató a helyi nyelven, valós időben férhet hozzá a flották és a járművek részletes adataihoz, hogy a szükséges munkákat gyorsan, és pontosan, az ügyfél által elvártaknak megfelelően lehessen elvégezni.

[1] A Goodyear belső adatai alapján.


A Goodyearről

A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 67 000 ezer embert foglalkoztat a világon, termékeit pedig 22 ország 50 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-termékcsaládja több mint 400 különböző tételt tartalmaz, több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo Trucks is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot és a FleetOnlineSolutions internetes menedzsmentrendszert, valamint a Goodyear Retread Technologiest magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

Forrás: Weber Shandwick

 

(Ezt a cikket 96 alkalommal tekintették meg.)