Az Eurotrade Kft. támogatásával ismét Magyarországra érkezik a Kamion EB

Látogassa meg Ön is az augusztus 27-én és 28-án megrendezendő Kamion EB-t! Az Európa legszínvonalasabb kamionos versenyének magyarországi állomásán átélheti a kamionversenyek hangulatát és találkozhat az Eurotrade Kft. csapatával és a kiállított termékeinkkel.

kamionverseny-boxutca-eurotrade-kft

Ezúton meghívjuk Önt és családját valamint munkatársait a szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő versenyfutamokra.

Szeretettel várjuk Önöket a Hungaroring Porsche parkolójában található kiállítási területünkre is, ahol többek között megtekintheti a kiállított:

  • Magyarország legszebb WIELTON billencsét
  • Hazánkban először bemutatkozó használt prémium IVECO márka, az „OK Trucks járműveit
  • SAILUN gumiabroncs márka legújabb választékát.

Találkozhat a gyártók képviselőivel és egy pohár hűsítő ital mellet értékelhetjük a verseny izgalmait valamint válaszolunk az esetlegesen felmerülő szakmai/üzleti kérdéseikre.

Kiss Norbert új csapatban

,,A címvédő Kiss Norbert az idei évtől a német Tankpool-Mercedes csapatában folytatja pályafutását. A 30 éves szombathelyi pilóta szerint az első közös évben az a legfőbb cél, hogy összeszokjanak a csapattagok. „A Tankpool tavaly nem tartozott a legsikeresebbek közé, de ettől az évtől az egész csapat megújul. Két új kamiont építenek, a távlati cél pedig az, hogy megtörjük az MAN egyeduralmát” – mondta Kiss, hozzátéve, hogy a versenykamionokat tervező mérnök személye nagy szerepet játszott az átigazolásában, a szakember ugyanis már 20 éve dolgozik a gyorsasági kamionsportban, és ebben az időszakban hét-nyolc bajnoki címet szerzett versenygépet tervezett. A kamion Eb idei szezonja május 1-jén, az ausztriai Red Bull Ringen kezdődik, majd Misanóba, Nogaróba és a Nürburgringre látogat el a mezőny. Hosszabb szünet után a Hungaroring következik, aztán Most, Zolder, Jarama, valamint Le Mans teszi teljessé a versenynaptárat.”

Várjuk szeretettel Európa legnagyobb kamionversenyén, találkozzunk a Hungaroringen!

hungaroring-eurotrade-kftHelyszín:
Hungaroring versenypálya, Posche parkoló

Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.

Időpont: 2016.08.27-28 között

Az eseményről bővebben tájékozódhat az Eurotrade oldalán vagy a Fesztivál honlapján.

 

Szücs Attila
ügyvezető igazgató
Eurotrade Kft.

Forrás és fotók: Eurotrade Kft.

(Ezt a cikket 132 alkalommal tekintették meg.)