Forrás: Scania

Augusztus 23-án élőben közvetítjük a Scania új generációjának bemutatóját a nextgenscania.com oldalon és a Scania Group Facebook oldalon (https://www.facebook.com/scaniagroup/?fref=ts), valamint saját weboldalunkon, a www.scania.hu-n is. Amennyiben regisztráltok, további tájékoztatást és esemény emlékeztetőt kaptok a közvetítésről.

Forrás: Scania
Forrás: Scania

A Scania üdvözli mindazon ügyfeleit, járművezetőit és Scania-kedvelőit, akik szerte a világon a közvetítés segítségével részt vesznek a rendezvényen. Az elkövetkező napokban a weboldalon és a Facebookon is izgalomban tartjuk a közönséget, hogy ők is megízlelhessék a közelgő bemutató hangulatát.

„A Scania ott fog megjelenni, ahol az ügyfelek, járművezetők és a kedvelők széles köre is jelen van, azaz készülékeik által online az utakon, az otthonukban és az irodáikban” – mondja Erik Ljungberg, a Scania Vállalati Kapcsolatok részleg vezetője. „Ez lesz a Scania valaha volt legnagyobb bemutatója, az eddig soha nem alkalmazott legaktívabb internetes jelenléttel.”

Hayley McQueennek, az angol televízió sport riporterének párizsi közvetítése által többet hallhatunk és láthatunk a Scania új generációs teherautójának úttörő jellemzőiről. A leleplezés által megtudhatjuk, milyen kis lépések vezettek el ahhoz a mérnöki tervezéshez és teszteléshez, mely által kialakult az új jármű formája. A fenntarthatóság és a kapcsolat áll a fejlesztői tevékenység középpontjában, ezen felül a Scania további szolgáltatások sorát ígéri, amik a gazdasági és a környezetvédelmi mutatók kedvező változását eredményezik.

„Láthatjuk, hogy milyen hatalmas ütemben növekszik a közösségi médián való részvétel, amit az is jelez, hogy a Scaniának már 2 millió követője van ugyanitt. Mi pedig természetesen biztosítani fogjuk a csatornákat mindenki számára, hogy részesei lehessenek ennek az emlékezetes eseménynek” – mondja Staffan Ekengren, a Scania Newsdesk vezetője.

Az említett csatornákért látogass el a következő oldalakra: nextgenscania.com, facebook.com/scaniagroup!


A Scaniáról

A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotor-gyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 44 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2015-ös évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 94,8 milliárd svéd koronát, míg üzemi eredménye 9,6 milliárd svéd koronát tett ki.

Forrás: Scania Hungária Kft.

 

(Ezt a cikket 598 alkalommal tekintették meg.)