DAF Hírek Külföld Márkahírek

A DAF XF-et választották meg az Év Flotta-tehergépkocsijának

A DAF XF típust szavazták meg a 2016-os Év Flotta-tehergépkocsijának a rangos Motor Transport Awards díjkiosztóján, és ezzel a DAF megszerezte hatodik győzelmét az elmúlt kilenc évben. A DAF egy hivatalos ünnepség keretében kapta meg a díjat, amelyen a fuvarozói ágazat 1600 vezető képviselője vett részt.

Ray Ashworth – a DAF Trucks Ltd. ügyvezető igazgatója átveszi az Év Flotta-tehergépkocsija díjat. A képen balról jobbra: Jonathan Ross (házigazda), Ray Ashworth (a DAF Trucks Ltd. ügyvezető igazgatója), James Welchman (a Chevron Europe marketingigazgatója – a díj támogatója) és Steve Hobson (a Motor Transport szaklap szerkesztője)
Ray Ashworth – a DAF Trucks Ltd. ügyvezető igazgatója átveszi az Év Flotta-tehergépkocsija díjat. A képen balról jobbra: Jonathan Ross (házigazda), Ray Ashworth (a DAF Trucks Ltd. ügyvezető igazgatója), James Welchman (a Chevron Europe marketingigazgatója – a díj támogatója) és Steve Hobson (a Motor Transport szaklap szerkesztője)

Ez a díj is alátámasztja, hogy a flottaüzemeltetők számára valós előnyöket nyújt a DAF Transport Efficiency program, amely csökkenti az üzemeltetési költségeket és maximalizálja a járművek rendelkezésre állását.

Az iparág Oscar-díjakánt ismert Motor Transport Awards számos kategóriában tünteti ki a kiválóságokat, és ezek között az Év Flotta-tehergépkocsija díj a haszonjármű-gyártók legmagasabb szintű elismerése.

„Flották csúcsteljesítője”

A zsűri a bizonyított megbízhatóság, hatékonyság és csúcsszínvonalú márkakereskedői háttértámogatás kiváló kombinációja révén ítélte oda a DAF XF típusnak a díjat. „A kiváló üzemanyag-takarékosság a flották csúcsteljesítőjévé avatja az XF-et” – fejtette ki a zsűri. „A DAF teljes mértékben a járművek üzemidejének maximalizálására összpontosít, ami nagy bizalmat vált ki az üzemeltetőkből.” A DAF azért is dicséretet kapott, hogy folyamatosan fejleszti az XF típust. „A DAF egyfolytában javítja a fülke kialakítását, amely nagyon tágas belsőteret nyújt a gépkocsivezetőknek.”

„Nagyszerű elismerés”

Richard Zink, a DAF Trucks marketing- és értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „Örömömre szolgál, hogy a zsűri tagjai elismerték, hogy a DAF XF páratlanul kis birtoklási költséget és élenjáró gépkocsivezetői kényelmet nyújt, egy erős és professzionális hálózat háttértámogatása mellett. A Motor Transport Awards a fuvarozók és flottaüzemeltetők független fórumának számít, ami még értékesebbé teszi az Év Flotta-tehergépkocsija díj elnyerését.”


DAF Trucks N.V. – a világ egyik legnagyobb nehézkategóriás tehergépkocsi-gyártójának, az amerikai PACCAR Inc.-nek a leányvállalata – könnyű-, közép- és nehézkategóriájú tehergépkocsik vezető gyártója. A DAF nyerges vontatók és fülke-alvázas tehergépkocsik teljes palettáját gyártja, mindenféle fuvarozási alkalmazásra a megfelelő járművet kínálva. A DAF ezenkívül a termékekhez nyújtott szolgáltatások terén is vezető pozíciót tölt be: ide tartoznak a MultiSupport javítási és karbantartási szerződések, a PACCAR Financial finanszírozási szolgáltatásai és a PACCAR Parts által biztosított első osztályú alkatrészellátás. Ezenkívül a vállalat részegységeket, például tengelyeket és motorokat, is fejleszt, illetve gyárt autóbusz-gyártók számára ez egész világon. A DAF Trucks N.V.-nek a hollandiai Eindhovenben, a belgiumi Westerlóban, a nagy-britanniai Leylandban, valamint a brazíliai Ponta Grossában működik gyára, valamint ezernél is több márkakereskedői, illetve márkaszervizponttal rendelkezik Európában és azon kívül.

Forrás: DAFDAF Hungary Kft.

(Ezt a cikket 97 alkalommal tekintették meg.)