Már Magyarországon is elérhető a Fiat Professional vadonatúj Pick-Up-ja, a Fiat Fullback

Forrás: Fiat Professional

A hazai nyitókészlet kivétel nélkül duplakabinos 2.4 literes, alumínium felépítésű, 180 lóerős dízelmotorral és Super-Select 4×4 hajtással szerelt kivitelekből áll.

Forrás: Fiat Professional
Forrás: Fiat Professional

A járművek mindemellett számos olyan technikai elemet tartalmaznak, amelyek kényelmes és biztonságos vezethetőséget tesznek lehetővé: automata légkondicionáló berendezés, multifunkcionális érintőképernyős rádió, Bluetooth kapcsolat, bőr multikormány éppúgy része a csomagnak, mint a sebességhatárolóval kiegészített tempomat.

Ami a biztonságot illeti az új Fullback kiváló úttartását a legmodernebb elektronikus stabilitási rendszerek biztosítják, mint például az elektronikus fékerő elosztó funkcióval (EBD) ellátott ABS és ESC.

A vezető és az utasok biztonságáért nem kevesebb, mint 7 db légzsák felel, a tolatókamera képe a rádión jelenik meg, míg az eső- és sötétedésérzékelő biztosítja a kiváló láthatóságot minden körülmény mellett.

A stílusos megjelenésről a 17”-os könnyűfém felnik mellett a masszív sárvédő szélesítések, az ezüst elemmel díszített motorvédő burkolat, a krómozott tükörházak, valamint a kényelmes fellépő gondoskodik.

Az új Fiat Fullback tesztvezetésre buzdít: Próbálja ki az Önhöz legközelebb eső Fiat Professional márkakereskedésben!

Forrás: Fiat Professional

(Ezt a cikket 157 alkalommal tekintették meg.)