Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Újdonságok Volkswagen

Megérkezett hazánkba az első Volkswagen Generation SIX

Az új Transporter tavaly őszi piaci bevezetése óta mintegy fél évig volt rendelhető a Volkswagen Haszonjárművek “Generation SIX” – a hatodik kisbusz generációt megörökítő – különleges kiadású típusa. Ez a T6 a Multivan Comfortline változaton alapult, és számos exkluzív felszerelés gazdagítja, amelyek jelentősen növelik az értékét.  Kizárólag ehhez a modellhez volt rendelhető a különleges kétszínű fényezés – az első Generation SIX például fehér-piros fényezésű – valamint a 18 colos, kétféle színösszeállításban választható, retro formatervezésű “Disc” könnyűfém keréktárcsa.  A különleges autóban széria felszerelés a parkoló radar rendszer elöl és hátul, a Side Assist oldalsó holttér figyelő, az elektromosan behajtható külső visszapillantó tükör, a sebességtartó automatika és az adaptív távolságtartó automatika (ACC).

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
Forrás: Volkswagen Haszonjárművek

A napokban beérkezett első hazai Volkswagen Generation SIX egy igazi Volkswagen hívőhöz került, akinek ez a negyedik Transportere és összesen a tízedik Volkswagenje. Az új, egyedi megjelenésű és felszereltségű Multivan ugyanis Gőz László, a Budapest Music Center (BMC) tulajdonosának Volkswagen flottáját gyarapítja, akinek eddig már két Multivan és két Transporter segítette munkáját a hat Volkswagen személyautó mellett, és ezeket tervei szerint hamarosan egy újabb Transporter beszerzése követi. A kisbuszok nagy szolgálatot tesznek, hiszen a BMC-be gyakran érkeznek neves külföldi előadóművészek, akiket ezekkel szállítanak a zenei központba és a programokra.

“Már nagyon vártuk az új autót, egészen nagy boldogság vezetni. A kisbuszok nálunk nagyon hasznos “munkatársakká” válnak, mert évente 25-30.000 kilométert vezetünk, külföldi és hazai fesztiválokra is ezzel utazunk, és neves vendégeinket is minőségi autókkal szállíthatjuk. Nekünk ugyanis különösen fontos, hogy vendég előadóinkat is a nevükhöz méltó luxus körülmények között tudjuk utaztatni. Egyébként zenészként külön csemege számomra a kiváló hangzást adó hatcsatornás Composition Media hangberendezés is.” – mondta Gőz László az első kilométerek után.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek

(Ezt a cikket 117 alkalommal tekintették meg.)