Átvette első DAF XF 460 nyerges vontatóit a Böjt Trans Global Kft.

Hét új, jól felszerelt DAF XF 460 nyerges vontatójából már négyet átvett a Böjt Trans Global Kft. A több mint 16 éves szakmai múltra visszatekintő, belföldi, illetve nemzetközi fuvarozással egyaránt foglalkozó vállalkozás most először szerzett be DAF-okat, és az első tapasztalatok alapján nem is utoljára.

Az új DAF XF 460 Super Space Cab vontatókat Böjt Richárd, a Böjt Trans Global Kft. ügyvezető igazgatója vette át Boda Gábortól, a Hungarotruck Kft. értékesítőjétől.
Az új DAF XF 460 Super Space Cab vontatókat Böjt Richárd, a Böjt Trans Global Kft. ügyvezető igazgatója vette át Boda Gábortól, a Hungarotruck Kft. értékesítőjétől.

Jellemzően autóipari fuvarozást végez a Böjt Trans Global Kft. németországi, spanyolországi és hollandiai viszonylatokban, de belföldi fuvarozással is foglalkozik. Igen vegyes összetételű a közel hatvan gépjárművet számláló flottája, ugyanis kishaszonjárművek, 10 és 15 tonnás tehergépkocsik, valamint tandempótkocsis és nyerges ponyvás szerelvények egyaránt megtalálhatók a járműparkban.

„Más fuvarozó kollégáktól kedvező visszajelzéseket kaptam a DAF tehergépkocsikra. Majd egy hónapig tesztelhettünk egy XF nyerges vontatót, amely jó üzemanyag-fogyasztásról tanúskodott. Ezenkívül a gépkocsivezető kollégáink is kedvelik ezt a márkát. Így megrendeltünk öt XF 460 Super Space Cab és két XF 460 Space Cab modellt, igen gazdag felszereltséggel, többek között a spanyolországi fuvarokhoz megfelelően álló helyzeti légkondicionálóval. A járművekre hároméves MultiSupport Full Care, azaz teljes körű javítási és karbantartási szerződést is kötöttünk” – mondta Böjt Richárd, a Böjt Trans Global Kft. cégvezetője.

Forrás: DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 910 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások