DAF Hírek Márkahírek Szerviz

Megkétszereződött a DAF MultiSupport népszerűsége

A 100 000. szervizszerződést a SUEZ Recycling and Recovery kötötte meg

A DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződések értékesítése megkétszereződött 2014 óta. Jelenleg az összes tehergépkocsi több mint 40 százaléka ilyen személyre szabott szervizszerződéssel hagyja el a gyárat, amely a kilométerköltségek tekintetében maximális biztonságot nyújt az üzemeltetőknek. A 100 000. DAF MultiSupport szerződést az Európa-szerte tevékenykedő SUEZ Recycling and Recovery kötötte meg egy DAF CF 400 8×2 FAQ modellre, amelyet föld alatti hulladéktárolók kiürítésére használnak majd.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.
Richard Zink (DAF Trucks), Andy van Nisselrooij (SUEZ), Eelco van Veen (DAF Trucks) és Albert Florijn (DAF Trucks) jelenlétében Richard Bierhuizen (SUEZ) aláírja a 100 000. DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződést. – Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

Egy DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződés esetében a fuvarozók megválaszthatják a szolgáltatás szintjét és a szerződés futamidejét, míg opcionálisan (fél)pótkocsikra és felépítményekre is kiterjeszthetik a szerződés hatályát. Továbbá a DAF márkakereskedők a karbantartások ütemezését és az adminisztrációt is átvállalják, így a fuvarozók a fő üzleti tevékenységükre összpontosíthatnak.

Rögzített ár, a járművek maximális rendelkezésre állása
A DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződés biztosítja a fuvarozóknak flottájuk tökéletes karbantartását, és ezáltal egy rögzített kilométerdíjért a járművek maximális rendelkezésre állását. A DAF MultiSupport hat szolgáltatáscsomagot kínál, a megelőző karbantartástól az összes elképzelhető javítási és karbantartási szolgáltatásig. A SUEZ Recycling and Recovery a DAF MultiSupport Full Care szerződéseket választotta standardként a DAF-flottájához, amely 360 tehergépkocsit foglal magában.

„A fő üzleti tevékenységünkre összpontosíthatunk a DAF MultiSupportnak köszönhetően”

Andy van Nisselrooij, a SUEZ beszerzője: „Járműbeszerzéskor nekünk a funkcionalitás, a biztonság és a „teljes birtoklási költség” a legfontosabb szempontok. A javítás és karbantartás belefoglalása a beszerzési ügyletbe jó ötlet számunkra a teljes költség tekintetében. Ezáltal a teherautóink hosszú távon is jól karbantartottak lesznek, maximális rendelkezésre állást biztosítva. A DAF MultiSupport lehetővé teszi, hogy a fő üzleti tevékenységünkre összpontosíthassunk: intelligens hulladékgazdálkodás, valamint a hulladék átalakítása új nyersanyagokká annak érdekében, hogy ne merítsük ki bolygónk erőforrásait.”

Mindenféle vállalkozás számára
Albert Florijn, a kereskedelmi szolgáltatások igazgatója a DAF Trucksnál: „Ügyfeleink egyre kevésbé szeretnék, hogy járműveik igazgatása kösse le őket. A tehergépkocsiknak egyszerűen csak rendelkezésre kell állniuk: maximális üzemidő minimális ráfordítással rögzített, kis kilométerdíjért. Erre a DAF MultiSupport a válasz, amely így a DAF Transport Efficiency (DAF Szállítási Hatékonyság) ékes példájaként szolgál. Mivel a DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződés minden esetben személyre szabott, mindenféle vállalkozás számára megfelelő szervizszerződést tudunk kínálni – legyen bármilyen kicsi vagy nagy a cég.”


A DAF Trucks N.V. könnyű-, közép- és nehézkategóriájú tehergépkocsik vezető gyártója. A DAF ezenkívül a termékekhez nyújtott szolgáltatások terén is vezető pozíciót tölt be: ide tartoznak a MultiSupport javítási és karbantartási szerződések, a PACCAR Financial finanszírozási szolgáltatásai és a PACCAR Parts által biztosított első osztályú alkatrészellátás. A DAF Trucks N.V.-nek a hollandiai Eindhovenben, a belgiumi Westerlóban, a nagy-britanniai Leylandban, valamint a brazíliai Ponta Grossában működik gyára, valamint ezernél is több márkakereskedői, illetve márkaszervizponttal rendelkezik Európában és azon kívül.

SUEZ – Az erőforrások forradalmának hajnalán vagyunk. A rohamos demográfiai növekedéssel, a gyorsuló városiasodással és a természetes erőforrások fogyatkozásával szembenéző világunkban az erőforrások biztosítása, optimalizálása és megújulása létfontosságú a jövőnkhöz. A SUEZ (Párizs: SEV, Brüsszel: SEVB) 92 millió embert lát el ivóvízzel, 65 milliónak nyújt szennyvízkezelési szolgáltatást, közel 50 millió ember hulladékát gyűjti be, évente 14 millió tonna hulladékot hasznosít újra és 5,138 GWh helyi megújuló energiát állít elő. A mind az öt földrészen jelen lévő, 80 990 főt foglalkoztató SUEZ kulcsfontosságú szereplő a fenntartható erőforrás-gazdálkodásban. A SUEZ teljes bevétele 2015-ben elérte a 15,1 milliárd eurót.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 40 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!