Johan Drenth, a DAF Trucks N.V. vevőszolgálati igazgatója (jobb oldalon) adta át a díjat a nagyon boldog Adam Baker szerelőnek

Adam Baker (31) nyerte el a „2016-os Év Európai DAF Szerelője” díjat, aki a Chassis Cab Truck Centre (Fülke-alvázas Tehergépkocsik Központja) márkakereskedésben dolgozik az Egyesült Királyságban található Ipswich városában. A különféle feladatokat és teszteket tartalmazó európai döntőt a DAF Trucks eindhoveni központjában tartották. A díjat Johan Drenth, a DAF Trucks N.V. vevőszolgálati igazgatója adta át.

Johan Drenth, a DAF Trucks N.V. vevőszolgálati igazgatója (jobb oldalon) adta át a díjat a nagyon boldog Adam Baker szerelőnek
Johan Drenth, a DAF Trucks N.V. vevőszolgálati igazgatója (jobb oldalon) adta át a díjat a nagyon boldog Adam Baker szerelőnek

Az európai döntőben a tizenhat döntős versenyző számos elméleti és gyakorlati feladat megoldásával adott számot tudásáról, amelyek során a motor és a jármű különböző rendszereinek összetett hibáit kellett megoldaniuk.

„A DAF az „Év Európai Szerelője” verseny megrendezésével is szeretné kihangsúlyozni a márkaszervizekben dolgozó jól felkészült szerelők fontosságát.” – mondta Johan Drenth. „Ez elsősorban az ő szakmájuk elismerése. A korszerű tehergépkocsik magas műszaki színvonalú járművek, amelyek javításához széles körű, illetve elmélyült műszaki tudás szükséges. Ráadásul a szerelő a DAF márkakereskedések műhelyének névjegye, aki fontos szerepet játszik az ügyfélelégedettség szempontjából. Ez az egész arról szól, hogy kiváló szolgáltatást és minőséget nyújtsunk a legapróbb részletekig.”

Középen az Év magyar DAF szerelője
Középen az Év magyar DAF szerelője

Év Európai DAF Szerelője
Európa-szerte minden DAF márkakereskedés benevezheti a szerelőit az „Év Európai DAF Szerelője” versenyre. A verseny két részből áll. Az első évben az indulók a nemzeti bajnok címért versengenek minden országban. A következő évben az egyes országok győztesei mérkőznek meg egymással az európai döntőn.

Év_szerelője_magyar_díj

„Elkötelezettség”
Adam Bakert – aki hat éve dolgozik a Chassis Cab Truck Centre márkakereskedésben Ipswich városában – nagy meglepetésként érte a győzelem. „Alig akartam elhinni, amikor tavaly engem választottak meg a legjobb DAF szerelőnek Britanniában.” – mondta. „Erre most én vagyok Európa legjobbja!”

Mi jellemzi a jó szerelőt az ő szemében? Válasza rövid, de egyértelmű: „A termékek elmélyült, teljes körű ismerete. És mindenekfelett óriási elkötelezettség.”


DAF Trucks N.V. – a világ egyik legnagyobb nehézkategóriás tehergépkocsi-gyártójának, az amerikai PACCAR Inc.-nek a leányvállalata – könnyű-, közép- és nehézkategóriájú tehergépkocsik vezető gyártója. A DAF nyerges vontatók és fülke-alvázas tehergépkocsik teljes palettáját gyártja, mindenféle fuvarozási alkalmazásra a megfelelő járművet kínálva. A DAF ezenkívül a termékekhez nyújtott szolgáltatások terén is vezető pozíciót tölt be: ide tartoznak a MultiSupport javítási és karbantartási szerződések, a PACCAR Financial finanszírozási szolgáltatásai és a PACCAR Parts által biztosított első osztályú alkatrészellátás. Ezenkívül a vállalat részegységeket, például tengelyeket és motorokat, is fejleszt, illetve gyárt autóbusz-gyártók számára ez egész világon. A DAF Trucks N.V.-nek a hollandiai Eindhovenben, a belgiumi Westerlóban, a nagy-britanniai Leylandban, valamint a brazíliai Ponta Grossában működik gyára, valamint ezernél is több márkakereskedői, illetve márkaszervizponttal rendelkezik Európában és azon kívül.

Forrás: DAFDAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 41 alkalommal tekintették meg.)