Hírek Rendőrségi hírek

Kivágták a ponyvát

Az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint két társával együtt parkoló tehergépkocsik rakteréből lopott.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Endre 31 éves gyömrői, valamint R. Ottó 29 éves és B. Krisztián 28 éves gyáli lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak – 2016. januárban és februárban – több alkalommal vágták ki parkoló tehergépkocsik ponyváját és a raktérben található műszaki cikkeket, valamint ruházati termékeket eltulajdonították. A három férfi két alkalommal Vecsésen, egy esetben pedig az M0-ás autóút Alacskai pihenőhelyén követte el a bűncselekményt.

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai B. Krisztiánt és 29 éves társát 2016. március 4-én Gyálon igazoltatták. Az intézkedés során bűncselekmény elkövetéséből származó ruhaneműket találtak az általuk használt autóban, ezért a két férfit elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók a beszerzett adatok alapján gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Tekintettel arra, hogy harmadik társuk tartózkodási helye akkor még ismeretlen volt és a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, a Monori Rendőrkapitányság körözést adott ki ellene.

A nyomozók a beszerzett adatok eredményeként 2016. március 9-én a hajnali órákban megjelentek F. Endre gyömrői lakcímén, ahol a férfit elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság 2016. március 10-én elrendelte a 31 éves gyanúsított előzetes letartóztatását.

A három férfi ellen a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu

(Ezt a cikket 106 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical