Hírek Külföld Logisztika

A DACHSER ismét a vezető logisztikai szolgáltató

A „Verkehrsrundschau“ című német kereskedelmi folyóirat által publikált 2016 Image Ranking rangsorban a DACHSER dupla győzelmet aratott a legsikeresebb logisztikai szolgáltatóként, miután díjat nyert mind az „Általános szállítmányozási és gyűjtőszállítmányozási szolgáltatások”, mind az „Élelmiszerek és fogyasztási cikkek logisztikája” kategóriában.
Forrás: DACHSER
Forrás: DACHSER

A németországi logisztikai szolgáltatók ügyfelei körében a DACHSER továbbra is rendkívül népszerű. A „Verkehrsrundschau“ című kereskedelmi folyóirat által kétévente közzétett „Image Ranking” elnevezésű rangsorban a DACHSER márka első helyen végzett két különböző kategóriában. Az „Általános szállítmányozási és gyűjtőszállítmányozási szolgáltatások” kategóriában a logisztikai szolgáltatási ügyfelek 738 ponttal jutalmazták a DACHSER-t a maximálisan elérhető 1 000 pontból, míg az „Élelmiszerek és fogyasztási cikkek logisztikája” kategóriában 747 ponttal került a vállalat a rangsor élére. „Örülünk, hogy ismét sikerült mindkét Image Awards díjat megvédenünk” – nyilatkozta Bernhard Simon, a DACHSER vezérigazgatója. „A díj azt jelzi, hogy a minőség, szakértelem és szolgáltatás iránti elkötelezettségünket pozitívan értékelik. Ugyanakkor arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is ezen az úton haladjunk.”

Az ipari és kereskedelmi szféra döntéshozói között végzett felmérés alapján 96%-uk nyilatkozott úgy, hogy egy szolgáltató hírneve jelentős szerepet játszik a szállítmányozási és logisztikai szerződések megkötésében. Elmondásuk szerint a logisztikai szolgáltatókról kialakított képet három tényező befolyásolja: ár-teljesítmény arány, a szolgáltatás minősége, valamint az ügyfélszolgálat. Napjainkban közel ugyanennyire fontos a logisztikai szolgáltatók ügyfelei számára a megfelelőség – vagyis, hogy az alkalmazott szolgáltató eleget tesz-e valamennyi kormányzati és vállalati szabványnak és rendelkezésnek.

A „Verkehrsrundschau“ folyóirat a Kleffmann piackutató céget (székhelye Lüdinghausen, Németország) bízta meg egy felmérés elvégzésével. Ennek keretében német vállalatok 400 logisztikai döntéshozóját kérték meg az ipari és kereskedelmi szférából (logisztikai szolgáltatók ügyfelei), hogy értékeljék öt logisztikai piaci szektorban a 79 legfontosabb márkáról kialakított összképet. Az ennek eredményeként elkészült tanulmány, melynek címe „Szállítmányozási és Logisztikai Szolgáltatások ’Image’ Rangsora 2016-ban,” egyúttal az egyéni alpiacokon belül, regionálisan tevékenykedő kis- és közepes méretű szállítmányozókról kialakított képet, továbbá a tizenöt legfontosabb európai logisztikai régió hírnevét is értékelte.

Forrás: DACHSER

(Ezt a cikket 85 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock