Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Megújult a hungarokamion.hu kamionos híroldal

Közel 6 év után, új felülettel robog tovább a kamionos hírek útján a hungarokamion.hu kamionos híroldal.

hungarokamion-900x156Az oldal rendszeres olvasói tapasztalhattak az elmúlt héten megjelenítési problémákat, amelyekért ezúton kérek elnézést, egyúttal örömmel jelentem, hogy befejeződött az oldal új felületének kialakítása. A megújult felület jobban kitölti a képernyőt, amely miatt sokkal szellősebb és átláthatóbb az oldal, azonban a legnagyobb változás, hogy a képernyő méretéhez igazodik (reszponzív) a tartalom. Ennek megfelelően a különböző eszközökön mindig a képernyő méretének megfelelően változik az oldal megjelenése, így a mobiltelefonokon és tableteken is sokkal kezelhetőbb a tartalom.

Fontos változás, hogy a korábbi oldalon folyamatosan nyitva lévő hírkategória menü a nagy terjedelme miatt az új felületen bezárult. Ennek pótlására a jobb oldalon “Hírkategóriák” címszó alatt egy lenyíló menü szolgál, de a legfontosabb kategóriák elérhetők a bal felső legördülő kis menüből is. A könnyebb navigációt szolgálja továbbá, hogy a cikkekhez tartozó kiemelt képek alatt is megjelennek a kategóriák, valamint a főöldal alsó részében található címkefelhőben is böngészhetünk.

A korábbi cikkeket legkönnyebben az oldal bal alján lévő Archívum menüből hívhatjuk elő, ha tudjuk, hogy melyik hónapban jelenhetett meg a keresett cikk. Ha bizonyos kulcsszavakra szeretnénk rákeresni, akkor az oldal felső részén lévő, állandóan megjelenő menüsor jobb oldalán található nagyítóra kattintva bújik elő a keresés funkció. A keresett kifejezést ide beképelve, az eddig megjelent valamennyi cikk teljes tartalmát átvizsgálva jelenik meg a találati lista.

Az oldal felületét a jövőben az igényeknek megfelelően szeretném változtatni, így a fent leírtak a jelenlegi állapotot tükrözik. Az oldal működésével és kinézetével kapcsolatos véleményeket és javaslatokat örömmel fogadom az info@hungarokamion.hu e-mail címre, illetve a cikk alatti hozászolásokban és a Facebookon!

Karsai Attila
hungarokamion.hu

(Ezt a cikket 51 alkalommal tekintették meg.)