Hírek Kishaszonjárművek Külföld Márkahírek Volkswagen

„Best Cars 2016”: nyolc első helyezés a Volkswagen Csoportnak

Az auto motor und sport autós szaklap ma reggel ismertette az olvasók által 2016-ban legjobbnak tartott modellek listáját. A lap olvasóinak véleménye alapján nyolc első helyezéssel a Volkswagen Csoport bizonyult a legsikeresebb vállalatnak az idei szavazáson.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek

Az Audi márka három modellje vehette át a megtisztelő “Best Car” kitűntetést, az Audi A1 a szupermini kategóriában győzedelmeskedett, míg az Audi A4 a középkategóriás autók között diadalmaskodott, az Audi Q7 pedig a nagyméretű SUV modellek legjobbja lett.

A Porsche vállalat két modell győzelmének örülhetett, a Porsche 911 a sportautók mezőnyében végzett az élen, a Porsche 911 Cabrio/Targa modellt pedig az olvasók szavazatai alapján 2016 legjobb nyitható tetejű autójának választották.

A Škoda Octavia az import autók versenyében diadalmaskodott, az olvasók véleménye alapján a népszerű modellé az import autók között a kompakt kategória első helye.

A Volkswagen Haszonjárművek Multivan modellje és a Volkswagen márka Golf modellje már rutinos győztesnek számít. A korábbi évekhez hasonlóan a közkedvelt wolfsburgi sikermodell a kompakt kategória élén végzett, míg a sokoldalú Multivan az egyterűek kategória hőn áhított első helyét szerezte meg, immár sorozatban 13. éve.

A “Best Cars” (“Legjobb Autók”) voksolás idén ünnepli 40. jubileumát. 2016 legjobbjait idén is az auto motor und sport magazin olvasói választották ki több, mint 360 modell közül. Az auto motor und sport csoport által megjelentetett német kiadvány, 14 európai és 3 Európán kívüli magazin vett részt a 2016-os olvasói szavazás lebonyolításában.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek

(Ezt a cikket 32 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock