Alkatrészgyártók hírei Hírek

Az év abroncsa lett Spanyolországban a Goodyear FUELMAX tehergépkocsi-abroncs

A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin zsűrije a Goodyear FUELMAX abroncsát választotta az év tehergépkocsi-abroncsának Spanyolországban

A spanyol Neumáticos y Mecánica Rápida magazin által 16. alkalommal megrendezett „Év abroncsa” díjátadón a Goodyear FUELMAX termékcsaládját szavazták meg nemrég haszongépjármű kategóriában az év gumiabroncsának. A díjjal elismerik a Goodyear eddigi leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsának fejlesztésére fordított munkát, amelynek köszönhetően a szállítmányozási vállalatok növelhetik flottáik üzemanyag-hatékonyságát.

Goodyear_FUELMAX_Tire_of_the_Year_Spain_2A Goodyear FUELMAX termékcsaládja üzemanyag-megtakarítási képessége és a CO2-kibocsátás csökkentése révén végezhetett a tehergépkocsi kategória első helyén. Tekintettel arra, hogy milyen jelentős szerepet játszanak az üzemanyag-költségek egy gépjárműflotta életében, a FUELMAX termékvonal azért is részesült elismerésben, mert 100 km-enként 1,6 liter üzemanyagot lehet vele megtakarítani , ami a flották gazdaságosságát és fenntarthatóságát növeli.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Neumáticos y Mecánica Rápida magazin a Goodyear FUELMAX termékcsaládnak ítélte az „Év abroncsa” díjat. A FUELMAX átfogó termékkínálatunk leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsait vonultatja fel. Ezek a tehergépkocsi-abroncsok többek között a Goodyear magas szintű innovációja révén tudják ezt a kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosítani. Ez a díj ismét rávilágít az olyan innovatív technológiák, szolgáltatások és megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünkre, amelynek köszönhetően mind a közúti szállítmányozás környezeti hatásai, mind az üzemeltetési költségek csökkenthetők”- mondta Michel Rzonzef, a Goodyear EMEA haszongépjármű üzletágért felelős alelnöke.

A Goodyear üzemanyag-hatékony FUELMAX termékcsaládja a kormányzott tengelyekre szerelhető FUELMAX S abroncsot, a hajtott tengelyekre szerelhető FUELMAX D abroncsot és a FUELMAX T pótkocsiabroncsot foglalja magába. Az egyik legfontosabb előnyük az alacsony gördülési ellenállás, amelyet nem egyéb kulcsfontosságú teljesítménymutatók (pl. futásteljesítmény, nedves fékhatás) rovására érnek el. A hajtott tengelyekre készült FUELMAX D gumiabroncsok eleget tesznek a téli abroncsokra vonatkozó M+S és a „3 hegycsúcs+hópihe” szimbólum követelményeinek, ezzel pedig az Európában a téli tehergépkocsi-abroncsokra vonatkozó jogszabályi követelményeknek.

A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin „Év abroncsa” díjkiosztója az iparág egyik legtekintélyesebb évente megrendezett eseménye. A nemrég forgalomba hozott gumiabroncsok közül a szervizek, forgalmazók, olvasók és a szaksajtó mind szavazhatnak a szerintük legkiemelkedőbbekre.


A Goodyear:
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 66 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 49 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a ServiceLine24h országúti segélyszolgálatot, a FleetOnlineSolutions internetes menedzsment-rendszert, valamint a Goodyear Retread Technologies-t magába foglaló FleetFirst szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 73 alkalommal tekintették meg.)