Megnyílt a DACHSER új közúti szállítmányozási és logisztikai kirendeltsége Törökországban

WebDigital

A DACHSER a napokban megnyitotta új, saját közúti szállítmányozási és logisztikai kirendeltségét Törökországban. Az Isztambulban található új telephely a Cargoplus szervezeten keresztül rövidesen bekapcsolódik az európai gyűjtőhálózatba.

Megnyílt a DACHSER új közúti szállítmányozási és logisztikai kirendeltsége Törökországban

A DACHSER törökországi leányvállalatának, a Lojistik Hizmetleri A.S. csapata a már meglévő disztribúciós és beszerzési ügyfelek részére kínált szolgáltatások fejlesztését tűzte ki célul, miközben a DACHSER európai gyűjtőhálózatához kapcsolódva egymás után indítja majd el saját import és export fuvarozási műveleteit. Az egymással szoros kapcsolatban álló intermodális logisztikai szolgáltatásokban továbbra is kiemelkedő lehetőségek rejlenek. A DACHSER az Air & Sea Logistics üzletágával Isztambulban és Izmirben már évek óta jelen van.

“Törökország egy érdekes logisztikai piac: a gazdaság gyors ütemben fejlődik, a népesség pedig fiatal és az európai átlag feletti mértékben növekszik” – magyarázza Wolfgang Reinel, a European Logistics üzletág Észak-Közép-Európáért felelős ügyvezető igazgatója, aki egyben a DACHSER törökországi kirendeltségeinek közúti szállítmányozásáért és logisztikájáért is felel. “Az elmúlt néhány évben a szállítmányozási műveletek fejlesztésére koncentráltunk Törökországban. Most eljött az ideje, hogy megbizonyosodjunk, az ottani ügyfeleink profitálhatnak az egységes DACHSER IT rendszerek által kínált előnyökből—legfőképpen a Tracking & Tracing eszköz révén. Szoros együttműködésben a légi-tengeri fuvarozási szervezetünkkel, célunk a törökországi növekedési szektorok olyan konkrét szegmenseinek elérése, mint a fogyasztási cikkek, autóipar, valamint a textilipar/divat, egyfajta holisztikus, intermodális logisztikai stratégiával.”

A DACHSER Törökország Road Logistics üzletágának élén tapasztalt logisztikai manager áll, Erkan Basak személyében. A 49 éves férfi közel 25 éven keresztül dolgozott nagy nemzetközi logisztikai szolgáltatóknál. “Törekszünk a növekedési célok megvalósítására és középtávú célkitűzésünk további kirendeltségek létrehozása Bursa, Izmir, Ankara és Mersin fontos ipari központjaiban” – fejtette ki Basak.

A DACHSER Törökország Road Logistics, valamint Air & Sea Logistics üzletágai együttesen képviseltetik magukat a 2015. november 18-20. között Isztambulban megrendezésre kerülő Logitrans nemzetközi szállítmányozási vásáron (10. csarnok, 307. stand).

Forrás: DACHSER
.

(Ezt a cikket 44 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?