A TNT bővítette a sanghaji elosztó központját

Az új központ az eddiginél is hatékonyabb működést tesz lehetővé

A TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata bővítette sanghaji elosztó központját. A technológiai fejlesztés mellett a központ a reptéren belül új épületbe is költözött.

TNT_Sanghaj_2A kétmillió euró befektetéssel megvalósult fejlesztés lehetővé teszi, hogy a TNT akár ötven százalékkal több csomagot dolgozzon fel óránként. Ehhez új, modern mérő berendezést állítottak üzembe, valamint az alaprajz megtervezése során is kifejezetten ügyeltek arra, hogy minél jobban segítse a hatékony folyamatszervezést.

A nagyobb szortírozó kapacitás hatására legalább egy órával rövidül a tranzitidő az expressz és gazdaságos expressz szolgáltatás esetén egyaránt, ami sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára is.

„A legújabb beruházás is alátámasztja a TNT elkötelezettségét a kínai piac felé. A mostani fejlesztésekkel lehetővé válik, hogy gyorsabban dolgozzuk fel a küldeményeket, ezzel pedig szolgáltatásaink minőségét még tovább tudjuk fejleszteni, ami pozitív hatással van versenyképességünkre is” – mondta Ifj. Járosi Márton TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „A megnövelt kapacitás, valamint a fejlődő sanghaji repülőtéren létrehozott nagyobb elosztó központ lehetővé teszi ügyfeleink számára a gyorsabb küldeményfelvételt és kiszállítást. A beruházás emellett hozzájárul ahhoz is, hogy a TNT megőrizze pozícióját, mint az egyik vezető szállító vállalat” – tette hozzá az igazgató.

TNT_Sanghaj_1A TNT új sanghaji elosztó központja megszerezte a küldemények biztonságos kezelésére vonatkozó TAPA „A” minősítést. Ez a szabvány azt garantálja, hogy a raktárbázisoknál a nagyértékű küldemények kezelésére vonatkozó legszigorúbb biztonsági előírásokat alkalmazzák.

Emellett az elosztó központ működése további öt, elismert nemzetközi szabványnak is megfelel, amelyek a következők: a munkahelyek biztonságát igazoló OHSAS 18001, a társadalmi felelősséget alátámasztó SA 8000, az alkalmazottak szakmai fejlődését igazoló Investors in People (IIP), a kiváló működést alátámasztó ISO 9001, valamint a környezetvédelmi felelősséget bizonyító ISO 14001.


A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2014-ben 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 16 alkalommal tekintették meg.)