Alkatrészgyártók hírei Hírek MAN

A Goodyear lett a MAN járművezető-képzési programjának kizárólagos tehergépkocsi-abroncs beszállítója

Európa-szerte a Goodyear lett a MAN kizárólagos abroncsbeszállító partnere a MAN ProfiDrive® járművezető-képzési kezdeményezése kapcsán. A partneri kapcsolat részeként a MAN ProfiDrive® által használt mind a 25 nyerges vontató és tréler a legújabb, prémium kategóriás Goodyear abroncsokkal lesz felszerelve, köztük az üzemanyag-hatékony FUELMAX-szal, a futásteljesítményre összpontosító KMAX termékvonal abroncsaival, és a vegyes alkalmazású, országútra és terepre egyaránt alkalmas Omnitrac II-vel.

Goodyear_MAN_Cooperation_ProfiDrive_1
Gerhard Beck, eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncs értékesítési vezető (Peter Platje, a Goodyear Dunlop EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlege értékesítési igazgatójának képviseletében) (balra), és Michael Wanitschek, a MAN Solutions igazgatója megkötik a Goodyear és a MAN ProfiDrive® közti együttműködési megállapodást.

A MAN abroncsainak karbantartását is a Goodyear fogja végezni, melynek részeként az abroncsjavító műhely irányítását is átveszi. A partnerség keretében emellett a Goodyear fogja kiképezni a MAN oktatóit az abroncsok kapcsolódó témakörökben. A fentiek a Goodyear és a MAN között az eredeti tehergépkocsi-felszerelések terén fennálló szoros és hosszú távú kapcsolatra építenek. A két vállalat már jó ideje működik együtt olyan események kapcsán, mint például a MAN Trucknology® Napok.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a MAN ProfiDrive® járművek kizárólagosan a Goodyear prémium tehergépkocsi-abroncsaival való felszerelése révén bővíteni tudjuk a MAN-nal fennálló partneri kapcsolatunkat” – fejtette ki Peter Platje, a Goodyear EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlegének értékesítési igazgatója. „A MAN ProfiDrive® révén újabb értékes kapcsolati pontot teremtünk termékeink felhasználóival, akikkel így megismertethetjük a tehergépkocsi-abroncsok, illetve azok karbantartásának és helyes kiválasztásának fontosságát. A MAN ProfiDrive® képzés során a tehergépkocsi-vezetők Európa-szerte ezt nem csupán elméletben, de ami még fontosabb, a gyakorlatban is el fogják sajátítani.”

Goodyear_MAN_Cooperation_ProfiDrive_2„A Goodyear kitűnő partnerünk, akivel hosszú és sikeres közös történetre tekinthetünk vissza” – mondta Andreas Griem, a MAN ProfiDrive® igazgatója. „Világszínvonalú szakmai és gyakorlati képzésünknek egyértelműen hasznára válik a Goodyearrel való együttműködésünk. A Goodyear prémium tehergépkocsi-abroncsai és ProfiDrive® oktatóink dedikált képzése a tehergépkocsi-abroncsokkal kapcsolatos témákban együtt valódi értéket képviselnek.”
Átfogó oktatási koncepció

A MAN ProfiDrive® minősített képzési rendszert kínál a hivatásos járművezetők számára, mely az ő igényeiket helyezi előtérbe, miközben a flottaüzemeltetők igényeit is figyelembe veszi. A hivatásos járművezetők elméleti képzési követelményeinek lefedése és a szakszerű gyakorlati oktatás révén az általunk kínált tanfolyamok egyrészt biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik a mindennapi járművezetést. Másrészt e tanfolyamok résztvevői abból a több mint 30 évnyi tapasztalatból is profitálnak, melyre a közúti szállítás biztonságának és hatékonyságának elméleti és gyakorlati oktatása terén szert tettünk.


A Goodyear
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 66 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 49 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot, a Mobility-t és a FleetOnlineSolutions internetes menedzsment-rendszert, valamint a Goodyear Retread Technologies-t magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 67 alkalommal tekintették meg.)