Ajánlatok Bemutatók DAF Hírek Márkahírek

Jubileumi ajánlat a DAF-tól az MKFE ötvenedik évfordulójára

Rendkívül kedvező feltételekkel kínálja az MKFE 50 nevű különleges kiadású, jól felszerelt DAF XF 460 Euro 6 Space Cab nyerges vontatókat a DAF Hungary Kft.

Különleges stratégiai együttműködési megállapodást kötött szeptember 19-én Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke és Pais József, a DAF Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, amelynek értelmében az MKFE tagjai nagyon kedvező feltételekkel szerezhetnek be új járműveket.

Együttműködési megállapodást kötött Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke és Pais József, a DAF Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szeptember 19-én. Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
Együttműködési megállapodást kötött Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke és Pais József, a DAF Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szeptember 19-én. Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Idén ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját az MKFE, és ennek alkalmából a DAF Hungary Kft. egy különleges jubileumi ajánlattal kedveskedik az egyesület tagjainak, amely ötven járműre terjed ki.

A csomag részeként a felek egy egyedülálló, kamatmentes finanszírozási konstrukciót dolgoztak ki a kis- és középvállalkozások pénzügyi versenyképességének elősegítése érdekében. Emellett az ajánlat teljes körű javítási és karbantartási szerződést is magában foglal, amely előre tervezhetővé, illetve kiszámíthatóvá teszi az ügyfél számára az üzemeltetési költségeket. A szolgáltatás egyaránt kiterjed a kötelező szervizelésekre, a kopó alkatrészekre és az országúti mentésre egész Európában egy esetleges meghibásodás esetén.

DAF XF 460 Euro 6 Space Cab MKFE 50 limitált modell - Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
DAF XF 460 Euro 6 Space Cab MKFE 50 limitált modell – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Az ajánlatban szereplő DAF XF 460 Euro 6 Space Cab modellek pedig számos olyan berendezést felvonultatnak, amelyek fokozzák a biztonságot, illetve a hatékonyságot. A járművekhez kínált sávelhagyásra és ráfutásra figyelmeztető rendszer, adaptív sebességtartó automatika, valamint automatikus vészfékrendszer a balesetek kockázatának minimalizálásával csökkenti az üzemeltetők javítási költségeit, illetve az állásidőket, miközben a gépkocsivezetőknek biztonságosabb és kényelmesebb munkakörülményeket teremt. Továbbá az ECO üzemmód, a domborzathoz előrelátóan igazodó hajtásláncvezérlés (PCC) és az Eco Roll szabadon gurítás funkció akár 5-6 százalékkal is csökkentheti az átlagos üzemanyag-fogyasztást.

DAF XF 460 Euro 6 Space Cab  MKFE 50 modell adatlap - Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
DAF XF 460 Euro 6 Space Cab MKFE 50 modell adatlap – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

„A jelenlegi megállapodás tovább öregbíti a két fél közötti sikeres és hosszú távú együttműködést. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország piacvezető teherautó-márkája, a DAF, és a legtöbb közúti fuvarozót egyesítő szervezet hozzásegítheti tagjait az európai piacon versenyképes fuvarozóvállalkozások fejlesztéséhez.” – foglalta össze az együttműködés lényegét Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke és Pais József, a DAF Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

DAF XF 460 Euro 6 Space Cab MKFE 50 2015 edition - Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
DAF XF 460 Euro 6 Space Cab MKFE 50 2015 edition – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

DAF Trucks N.V. – a világ egyik legnagyobb nehézkategóriás tehergépkocsi-gyártójának, az amerikai PACCAR Inc.-nek a leányvállalata. Élen jár a könnyű-, közép- és nehéz-tehergépkocsik gyártásában Európában*, 16,2 százalékos részesedéssel a 16 tonna feletti össztömegű haszongépjárművek piacán. A DAF nyerges vontatók és fülke-alvázas tehergépkocsik teljes palettáját gyártja, mindenféle fuvarozási alkalmazásra a megfelelő járművet kínálva. A DAF ezenkívül a termékekhez nyújtott szolgáltatások terén is vezető pozíciót tölt be: ide tartoznak a MultiSupport javítási és karbantartási szerződések, a PACCAR Financial finanszírozási szolgáltatásai és az első osztályú alkatrészellátás. Ezenkívül a vállalat részegységeket, például tengelyeket és motorokat, is fejleszt, illetve gyárt autóbusz-gyártók számára ez egész világon. A DAF Trucks N.V.-nek a hollandiai Eindhovenben, a belgiumi Westerlóban, a nagy-britanniai Leylandban, valamint a brazíliai Ponta Grossában működik gyára, valamint ezernél is több márkakereskedői, illetve márkaszervizponttal rendelkezik.

Forrás: DAF Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 202 alkalommal tekintették meg.)