Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Nissan

GARANTÁLT MINŐSÉG: A NISSAN PIACVEZETŐ 5 ÉVES GARANCIÁT VÁLLAL EURÓPÁBAN ÉRTÉKESÍTETT KISHASZONJÁRMŰVEIRE

A Nissan a kishaszonjárművek kategóriájában Európában piacvezető innovációt vezet be. A 2015. szeptember 1-től megvásárolt benzines vagy dízelüzemű tehergépjárműveihez és furgonjaihoz öt évre vagy 160 000 km-es futásteljesítményre szóló gyári garanciát biztosít.

Díjnyertes kishaszongépjárműveinek megbízhatóságát demonstrálandó, a Nissan az új konstrukciót kiterjesztette az alkatrészek és karosszériaelemek átfogó körére a hajtáslánctól az akkumulátoron át egészen a fényezésig. A garancia a Nissan eredeti tartozékokra is kiterjed.

Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe kishaszongépjármű részlegének igazgatója a következőket nyilatkozta: „A Nissannál nagy hagyománya van a kishaszongépjárművek gyártásának, most pedig az európai piacon is szeretnénk erősíteni jelenlétünket. Ügyfeleink igényeinek és preferenciáinak teljesítése, sőt túlszárnyalása kiemelt fontosságú számunkra. Innovatív öt éves gyári garanciánk bevezetését a kishaszon-gépjárműves ügyfeleink körében végzett alapos igényfelmérés előzte meg. A kishaszongépjárművek piacán egyedülálló garancia tökéletesen példázza, hogy a Nissan mennyire megbízik járművei minőségében, és jól mutatja, milyen elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az európai ügyfeleink számára hosszan tartó, gondtalan használatot biztosítsunk.”

A Nissan az európai piac egyik legszélesebb kishaszongépjármű-kínálatával rendelkezik, amelyben a jelenlegi népszerű Navara pick-up mellett a 2016 elejétől kapható új NP300, az NV200 és az NV400 furgon, valamint az NT400 Cabstar és az NT500 tehergépjármű is megtalálható. A különféle igényeket kielégítő Nissan furgonok és pick-upok praktikus rakteret és opcióként elérhető modern technológiákat – például tolatókamerát és NissanConnect navigációs rendszert – kínálnak. A márka kishaszongépjárművei hasznos megoldások széles tárházát kínálják, kivételesen jól irányíthatók, utasterük fokozott kényelmet biztosít a sofőr számára, ráadásul a sokoldalú platós és dobozos felépítményű járműveknek a fenntartása is olcsó.

Ha többet szeretne megtudni a Nissan egyedülálló öt éves gyári garanciájáról, látogasson el a www.nissan.hu weboldalra, vagy keresse fel a helyi Nissan haszongépjármű-kereskedést. A Nissan képzett haszongépjármű-szakértői segítenek megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő járművet, annak élettartama során pedig szakértő szervizszolgáltatással és karbantartással segítik a gépjármű-tulajdonosokat.

###

*Az ügyfél által vásárolt, és hivatalos Nissan márkakereskedés vagy jóváhagyott Nissan javítóműhely által a Nissan gépjárműbe beszerelt alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik, és a jármű garanciájával megegyező időszakra terjed ki. Egyes alkatrészek kivételt képeznek. Ezzel kapcsolatban tekintse meg a gyári garancia feltételeit.

Megjegyzés: az e-NV200 gyái garanciája továbbra is 5 év vagy 100 000 km az elektromos rendszer alkatrészeire, illetve 3 év vagy 100 000 km a jármű többi részére vonatkozóan.

A Nissan európai tevékenységéről

A Nissan rendelkezik a tengerentúli gyártóvállalatok közül az egyik legátfogóbb európai jelenléttel. A helyi tervező, kutató-fejlesztő, gyártási, logisztikai, valamint értékesítő és marketing szervezeteiben több mint 17 600 alkalmazottat foglalkoztat. A tavalyi naptári évben a Nissan angliai, spanyolországi és oroszországi gyárai több mint 675 000 járművet állítottak elő, köztük díjnyertes crossovereket, kisautókat, szabadidő-autókat, haszongépjárműveket, valamint elektromos járműveket, köztük a Nissan LEAF-et, a világ legnépszerűbb elektromos autóját, amit ügyfeleink 96%-a barátainak is ajánlana. A Nissan már 23 különböző innovatív modellt kínál Európában a Nissan és a Datsun márkanevek alatt.

A Nissan Motor Co. vállalatról
A Nissan Motor Co., Ltd. Japán második legnagyobb autóipari vállalata, a Renault-Nissan Alliance tagja. Központja Jokohamában, Japánban található. A világszerte több mint 247 500 alkalmazottat foglalkoztató vállalat a 2014-es pénzügyi év során 5,32 millió járművet értékesített, amivel 11,38 billió jen (103,6 milliárd amerikai dollár) bevételt ért el. A Nissan több mint 60 különböző modellt gyárt a Nissan, az Infiniti és a Datsun márkanevek alatt. A Nissan vezető helyet foglal el a világon a zéró-emissziós mobilitás terén, amelyet a LEAF – az első tömeggyártású, világszerte értékesített, teljes egészében elektromos gépjármű – értékesítési mutatói igazolnak.

Forrás: Nissan
.

(Ezt a cikket 94 alkalommal tekintették meg.)