Hírek Rendőrségi hírek

Teherautóból loptak Kőbányán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01000-2086/2015. bűnügyi számon eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Forrás: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint három ismeretlen férfi 2015. június 12-én 12 óra körüli időben egy Budapest X., Szállás utcán parkoló tehergépjármű üléséről eltulajdonított egy fekete bőr irattartót, a sértett abban található iratait és a gépjármű hivatalos papírjait.

Az egyik férfi 25-30 év körüli, átlagos testalkatú, oldalt felnyírt hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér színű pólót, piros színű, oldalt széles, fehér csíkos rövidnadrágot, valamint piros vagy narancssárga színű cipőfűzős sportcipőt viselt.

Forrás: Police.hu

A másik férfi 35-40 év körüli, zömök testalkatú, kopaszodó. A bűncselekmény elkövetésekor zöld színű pólót, szürke színű rövidnadrágot, valamint fehér színű sportcipőt viselt.

A harmadik férfi 30-40 év körüli, vékony testalkatú, kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék színű pólót, világoskék színű rövidnadrágot, valamint citromsárga-fekete színű sportcipőt viselt.

Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás alapján felismeri a három férfi valamelyikét, tartózkodási helyeikről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 263-7200 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Forrás és további fotók: Police.hu
.

(Ezt a cikket 204 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .