Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei

Bővül a Champion® szűrők termékcsaládja

A Champion szűrőkínálata minden felhasználásra alkalmas, megfelel az eredeti felszerelésgyártók által támasztott követelményeknek és a műszaki előírásoknak.

A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) Federal-Mogul Motorparts divíziójának mai bejelentése szerint újra piacra kerül a teljes Champion® szűrő termékcsalád. A Champion szűrők következő generációjának megújult jellemzőivel, csomagolásával és katalógusával rendelkező, újratervezett termékek már elérhetők a pótalkatrészek piacán.

Champion_Filters range2014 óta a Champion több mint 490 új szűrővel bővítette termékeinek listáját, melynek eredményeként 1300 tétel szerepel a teljes szűrőválasztékban, lefedve ezzel az európai járműpark több mint 94%-át. Ennek köszönhetően a Champion vásárlói beszerezhetik a járművükhöz leginkább megfelelő terméket.

A Federal-Mogul mérnökei a szigorú eredeti felszerelésgyártói előírásoknak és az új motortechnológiák iránti változó igényeknek megfelelően újratervezték a Champion üzemanyag-, levegő-, olaj és pollenszűrőit – mondta Sanda Kristicevic, a Federal-Mogul szűrők termékmenedzsere. A Federal-Mogul Motorparts szűrői megfelelnek az aktuális ISO előírásoknak és az új Euro 5-ös és Euro 6-os motorokra vonatkozó követelményeknek. A legújabb technológiák szerint gyártott és továbbfejlesztett új Champion szűrő termékcsalád biztosítja a vásárlók által elvárt minőséget, teljesítményt és az egyszerű beszerelést. Az új szűrök gyártása folyamatosan zajlik, a pótalkatrészek piacán pedig már be is szerezhetőek.

A Champion kiváló teljesítményű szűrőket biztosít a legújabb motorgeneráció számára. A termékcsalád legfontosabb jellemzői és előnyei:

  • A nyomócsöves befecskendezésű dízelmotorokhoz való legújabb Champion üzemanyagszűrő újfajta, többrétegű, szintetikus, meltblown eljárással (ömledékfúvással) előállított szálréteggel készül, mely a szűrést 3 µm értékig teszi lehetővé, míg vízleválasztási hatékonysága 99,8%-os. A hagyományos szűrőkkel összehasonlítva a meltblown szálréteg akár 29,4%-kal is növelheti a szűrő hatékonyságát 5 µm vagy annál kisebb méretű szennyeződésekkel szemben.
  • A Champion olajszűrők mikroszálas üvegszövettel készülnek, ami a hagyományos szálréteghez képest sokkal hatékonyabban szűri a szennyeződéseket. A mikroszálas üvegszövet továbbá akár 50%-kal is csökkenti a nyomásveszteséget, így a Champion szűrő a hagyományos szűrőknél akár 2-4-szer hosszabb ideig használható.
  • A Champion levegőszűrő esetében az apró részecskék összegyűjtésének hatékonysága hasonló a vele azonos, eredeti felszerelésgyártói előírásoknak megfelelő szűrő teljesítményével.
  • Ez év elején a Champion bevezette a pollenszűrők gyártásánál az innovatív Flexi Frame® technológiát, így a szerelők az alkatrészek sérülése és deformálódása nélkül tudják beszerelni a szűrőt. A szálréteg aktívszenes része nem csak a port, hanem a kipufogó mérges gázait is megszűri.

A Champion üzemanyag-, levegő-, pollen- és olajszűrői új, QR-kóddal ellátott interaktív csomagolást kaptak, amely lehetővé teszi, hogy a szűrőt beszerelő személy könnyen beazonosíthassa a megfelelő alkatrészt. A felhasználók a linkre kattintva pedig megtekinthetnek egy beszerelési videót, valamint elolvashatják a weboldal termékismertetőjében szereplő pollenszűrők részletes szerelési útmutatóját a gyorsabb beszerelés érdekében.

2015 februárjában megjelent a Champion új termékismertetője, melyben megtalálható a teljes szűrő termékcsalád, új átfogó alkatrész-számozási struktúrával, újfajta elrendezéssel és az alkatrészek egyértelmű ismertetőivel. A folyamatosan frissülő online termékismertető a www.fmecat.eu weboldalon található.


A Federal-Mogul
A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egy nemzetközi szintű vezető termékbeszállító és szolgáltató, amely a világ minden részén ellátja a jármű- és felszerelésgyártókat és szervizeket az autóipar, a kis, közepes és nagy teljesítményű haszongépjármű-, tengeri, vasúti, légi, energiatermelési és ipari berendezések piacain. A vállalat termékei és szolgáltatásai takarékosabbá teszik az üzemanyag-felhasználást, csökkentik a környezetre káros anyagok kibocsátását, és javítják a gépjárművek biztonságát.

A Federal-Mogulnál két független üzleti divízió működik, élükön egy-egy vezérigazgatóval, akik a Federal-Mogul Igazgatósága alá tartoznak.

A Federal-Mogul Motorparts a pótalkatrészek globális piacán a termékek széles választékát értékesíti és forgalmazza több mint 20 elismert világmárkához, de eredeti felszerelésgyártókat is kiszolgál. A vállalat a pótalkatrészek piacán többek között az alábbi termékekkel van jelen: BERU®* gyújtásrendszerek; Champion® gyújtógyertyák, ablaktörlők és szűrők; AE®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral® és Payen® motortermékek; MOOG® kormánymű- és felfüggesztési alkatrészek; valamint Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron®, Jurid®, Stop® és Abex® féktermékek.

A Federal-Mogul Powertrain eredeti erőátviteli berendezések alkatrészeit és rendszereit tervezi és gyártja, valamint rendszervédelmi termékeket kínál autóipari, nagy teljesítményű, ipari és közlekedési alkalmazásokhoz.

A Federal-Mogult 1899-ben Detroitban alapították, nemzetközi központja pedig a Michigan állambeli Southfieldben található. A vállalat a világ 34 országában csaknem 50 ezer embert foglalkoztat. További információkért kérjük, látogasson el a www.federalmogul.com weboldalra.

*A BERU a BorgWarner Ludwigsburg GmbH. bejegyzett védjegye

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 99 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .