Hírek Márkahírek Renault

A FRAIKIN CSOPORT LEGJOBB BESZÁLLÍTÓJÁNAK VÁLASZTOTTA A RENAULT TRUCKS-OT

A Fraikin Csoport, Európa vezető kis- és nagy haszonjármű bérlettel foglalkozó vállalata a 2015-ös év legjobb beszállítójának választotta a Renault Trucks-ot. A felmérést a vállalat berkein belül, mintegy 50 alkalmazott részvételével végezték, a kérdések többek között az ügyfélkapcsolatra és a vállalások betartására vonatkozott. Az eredmény alapján a Renault Trucks 23 alváz és felépítmény beszállító között bizonyult a legjobbnak.

Renault Truck - Fraikin-Pic 1A Renault Trucks 2015-ben az első alkalommal kapta meg a Legjobb beszállító díját a piacvezető Fraikin Csoportnál. A díjra jelölteket különböző szempontok szerint értékelték : mennyire segítik a Fraikin vállalatot a vásárlás előtti, majd a vásárlást követő periódusokban ; mennyire reagálnak gyorsan, ha kereskedelmi vagy műszaki kérdések merülnek fel ; betartják-e az ígért határidőket, ill. a szerződött termékjellemzőket. De számított az is, hogy képesek-e az ügyfél és a piac elvárásainak megfelelő innovatív megoldásokat kínálni. A 23 nemzetközi alváz és felépítménygyártó vállalat között a Renault Trucks kapta a díjat kiemelten az ügyfélkapcsolat minősége és a teljes felmérés eredménye alapján.

« A díjjal a Renault Trucks csapatának állandó készenlétét, valamint a márka által nyújtott minőségi segítséget értékeltük,» nyilatkozza Arnaud Perard, a Fraikin Csoport beszerzési igazgatója. « A Renault Trucks folyamatosan és magas szinten tájékoztatta a vállalatunk munkatársait az EURO6 bevezetése óta, az ügyfeleinknek, a bérlőknek történő járműátadással kapcsolatban valamint a megfelelő karbantartás biztosítása érdekében. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Renault Trucks kaphatja meg a 2015-ös Év beszállítója díjat. »

Renault Truck - Fraikin-Pic 2A nemzetközi beszállítók közötti igazságos döntés meghozatala érdekében a Fraikin Csoport felmérést végzett 50 kollégájuk bevonásával. Az alkalmazottaik különböző szempontok alapján értékelték az összes márkát: az eredményeket összesítették, és hozzátették a belső mennyiségi mutatókat is. Az említett felméréssel, valamint a szokásos éves kongresszuson történő díjátadással is a Fraikin Csoport javítani kívánja a beszállítók teljesítményére vonatkozó elemzési folyamatait.

Jelenleg a Fraikin Csoport flottáján belül a Renault Trucks 10%-ot képvisel. A csoport összesen 4900 db Renault Trucks márkájú járművel rendelkezik, Európa 14 országában.


A Fraikin Csoportról :
A 70 éves tapasztalattal bíró Fraikin Csoport Európa első számú kis-és nagyhaszon-jármű bérlettel foglalkozó vállalata. 2014-ben 643 millió €-s árbevételt ért el, és a legnagyobb járműparkkal (55 000 jármű, melyből 49 000 saját tulajdon, 6000 db pedig flottaüzemeltetés), és ügynöki hálózattal (180 helyen) rendelkezett Európa-szerte (Franciaország, Németország, Belgium, Luxemburg, Egyesült Királyság, Spanyolország, Svájc, Lengyelország, Szlovákia, Oroszország, Szaúd-Arábia és Magyarország). A Fraikin több mint egy egyszerű bérbeadó cég, hiszen 2800 képzett alkalmazottja áll az ügyfelek segítségére a megfelelő, és az igényeiket mindenben kielégítő szállítási megoldás megtalálásában.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 153 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .