Gazdaság Hírek Közút

Megújul a Hódmezővásárhely-Földeák-Makó összekötő út közel 7 kilométeres szakasza

Az Dél-alföldi Operatív Program keretében, európai uniós támogatással újul meg a Csongrád megyei Hódmezővásárhely-Földeák-Makó összekötő út közel 7 kilométeres szakasza, megközelítően nettó 840 millió forintból.

Illusztráció - Fotó: Karsai Attila - hungarokamion.hu
Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Az Dél-alföldi Operatív Program keretében a 4415-ös jelű Hódmezővásárhely-Földeák-Makó összekötő út 7 kilométeres szakasza újulhat meg a rendelkezésre álló nettó 840 millió forintos keretből. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásban megvalósuló kivitelezési munkák magukban foglalják a burkolat rekonstrukcióját, sor kerül a padka rendezésére, az árkok és átereszek tisztítására, az árokprofil javítására is.

A társaság a beruházás megvalósulását követően is mindent megtesz azért, hogy hosszú távon is kiváló állapotban maradhasson az érintett útszakasz, amely a sikeres projektzárást követő 5 éven át kiemelt figyelmet élvez mind az üzemeltető, a karbantartó, a fenntartó, mind az uniós források felhasználását ellenőrző szervezetek által.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Forrás: kozut.hu
.

(Ezt a cikket 123 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .